Fatih Altaylı'dan Ali Koç'a: Terim'in siciline bakacağına Yanal'a bak!

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç'un, Galatasaray'ın teknik direktörü Fatih Terim hakkında 'Sicili bozuk' açıklamasını köşesine taşıyan Habertürk yazarı Fatih Altaylı "Ali Koç durduk yerde Galatasaray’a saldırıyor. Sanki Terim’in sicil amiriymiş gibi davranıyor. Koç’un uğraşması gereken sicil, bilmem kaçıncı Şampiyonlar Ligi maçından puanla dönen Terim’in değil, o ligde hiç olmamış Yanal’ın sicili olmalı." eleştirisinde bulundu.

F5HABER F5HABER
Fatih Altaylı'dan Ali Koç'a: Terim'in siciline bakacağına Yanal'a bak!

Fatih Terim’in Brugge maçı öncesinde yaptığı açıklamaları yorumlayan Ali Koç, “Nasıl oluyor da bir insanın sicili bu kadar bozuk olabiliyor” diye konuştu. Koç, "Şampiyonlar Ligi'nde maçlar sahada kazanılıyor" sözüne de, "Bunlar onların fıtratında var" yanıtını verip Galatasaray'ı hedef aldı.

Habertürk yazarı Fatih Altaylı, Koç'un gündemi alt üst eden sözlerine ilişkin çok sert bir yazı kaleme aldı. 

"KENDİNİ DÜŞÜRDÜĞÜ DÜZEYİ FARK ETMİYOR"

Altaylı "Koskoca Fenerbahçe’nin Başkanı, bir teknik direktörü anlamsız biçimde hedef alıyor. Kendini düşürdüğü düzeyi bile fark etmiyor." yorumunda bulundu. 

"YAKIN DOST OLDUKLARINI UNUTUYOR"

Koç'un geçmişte Terim'le dost olduklarını hatırlatan Altaylı "Özel uçağında birlikte seyahat edecek kadar yakın olduklarını da unutuyor.Sanki Terim’in sicil amiriymiş gibi davranıyor. Sanki şu an konunun Fenerbahçe ile bir alakası varmış gibi Terim’in sicilinin bozuk olduğunu söylüyor." diye yazdı. 

"YANAL'IN SİCİLİNE BAK"

Fenerbahçe'nin Alanyaspor karşısında aldığı yaraya dikkat çeken Altaylı "Bugünlerde Ali Koç’un uğraşması gereken sicil, bilmem kaçıncı Şampiyonlar Ligi maçından puanla dönen Terim’in değil, o ligde hiç olmamış Yanal’ın sicili olmalı." ifadelerini kullandı

SONRAKİ HABER