Arda Turan'dan dikkat çeken paylaşım

Galatasaray'ın transfer gündeminde olan Arda Turan flaş bir paylaşım yaptı ve gündeme oturdu. Galatasaray taraftar grubu ultrAslan'ın açıklamasına cevap veren tecrübeli futbolcu, "Çocukluk aşkımsın, sen ilk göz ağrımsın" ifadelerini kullandı. Arda'nın bu paylaşımı, Galatasaray'a transfer olacağı şeklinde yorumlandı

F5HABER F5HABER
Arda Turan'dan dikkat çeken paylaşım

Arda Turan paylaşımıyla yine gündeme oturdu! Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Denizlispor maçının ardından yaptığı açıklamayla "Ben Arda'ya ikinci bir şans verilmesinden yanayım" derken Galatasaray'ın taraftar grubu ultrAslan'dan da konuya ilişkin bir açıklama yaptı.

UltrAslan "Şayet Arda Turan transferi gerçekleşirse; Galatasaray tribünü, alt yapısından çıkmış, kaptanlığa kadar yükselmiş oyuncusunu, yeniden Galatasaray forması giydiğinde destekleyecektir" ifadeleri kullanırken tecrübeli futbolcu da bu paylaşıma yanıt verdi.

Arda Turan'dan dikkat çeken paylaşım - Resim : 1

Twitter hesabından bir paylaşım yapan Arda Turan, Gheorghe Hagi'nin bir golünde kale arkasında top toplayıcıyken sevindiği fotoğrafı paylaştı ve "Çocukluk aşkımsın, sen ilk göz ağrımsın" ifadelerini kullandı.

 

 

SONRAKİ HABER