Soner Sarıkabadayı: Oğlum Türk topraklarında dünyaya gelecek

Önceki akşam bir ödül törenine katılan şarkıcı Soner Sarıkabadayı, muhabirlerin sorularını yanıtladı. Çocuğunun yurt dışında doğup, doğmayacağı ile ilgili konuşan Sarıkabadayı, "Babamın adını koyduğum oğlum Hasan, Türk topraklarında, Türk nüfusuna kayıtlı olarak dünyaya gelecek" dedi.

Soner Sarıkabadayı: Oğlum Türk topraklarında dünyaya gelecek - Sayfa 1

Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Sanatçı Soner Sarıkabadayı, önceki akşam düzenlenen bir ödül törenine katıldı. 

Gecede "En İyi Pop Erkek Sanatçısı Ödülü" ve "Ölümüne" şarkısıyla "Yılın En İyi Şarkısı" ödülünü alan Sarıkabadayı, çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Soner Sarıkabadayı: Oğlum Türk topraklarında dünyaya gelecek - Sayfa 2

"ÇOK HEYECANLIYIZ"

Baba olmak için gün sayan Soner Sarıkabadayı, "Sabırsızlıkla bebeğimizi bekliyoruz, çok heyecanlıyız. Bu aralar Madelein'le birlikte çocuk odasının eksiklerini gidermekle uğraşıyoruz" dedi.

Soner Sarıkabadayı: Oğlum Türk topraklarında dünyaya gelecek - Sayfa 3

Çocuğunun yurt dışında doğup, doğmayacağı sorularına yanıt veren Sarıkabadayı, şu açıklamalarda bulundu:

Soner Sarıkabadayı: Oğlum Türk topraklarında dünyaya gelecek - Sayfa 4

"OĞLUM TÜRK TOPRAKLARINDA DÜNYAYA GELECEK"

Babamın adını koyduğum oğlum Hasan, Türk topraklarında, Türk nüfusuna kayıtlı olarak dünyaya gelecek. Eşimin isteği ile Hasan'la birlikte Matias ismini de koyacağız. Zaten kısa bir soyadım vardı. Şimdi Hasan Matias Sarıkabadayı olarak çok kısa bir isimle dünyaya gelecek.