Son dakika transfer haberleri

EURO 2020'nin sona ermesinin ardından Süper Lig'de transfer çalışmalarında gaza basıldı. Dört büyükler ve diğer takımlarda transfer çalışmaları sürüyor. İşte Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor cephesinde yaşanan son dakika transfer gelişmeleri.

Son dakika transfer haberleri - Sayfa 1

Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş, Trabzonspor ve Anadolu takımları, transfer bombalarını peş peşe patlatmaya hazırlanıyor. İşte EURO 20200'nin sona ermesiyle birlikte çalışmalarını hızlandıran kulüpler için bugün çıkan son dakika transfer haberleri...
 
 

113
Son dakika transfer haberleri - Sayfa 2

BEŞİKTAŞ, ALEX TEIXEIRA'YA KAVUŞUYOR 
Salih Uçan, Mehmet Topal ve son olarak Kenan Karaman’ı kadrosuna katan Beşiktaş, Brezilyalı yıldız Alex Teixeira’ya da kavuşmak üzere. Siyah beyazlıların transfer listesinde ilk sıralarda yer alan Sambacı ile sezonun tamamlanmasının ardından yapılan görüşmelerde taraflar nihayet orta yolu buldu ve prensipte anlaşma sağlandı. Çin ekibi Jiangsu FC’den ocak ayında ayrılan ve bonservisi elinde olan Teixeria yıllık 2,5 milyon Euro garanti ücret karşılığında ikna edildi. Menajerlik ücreti, maç başı ve bonuslar gibi konuların çözüme kavuşmasıyla birlikte Brezilyalı, kendisini 2 yıllığına Kartal yapacak sözleşmeye imzalayacak. (İsmail Er - Spor Arena)

213
Son dakika transfer haberleri - Sayfa 3

ALIOSKI İÇİN FENERBAHÇE HAREKETE GEÇTİ 
Galatasaray'ın kadrosuna katmak istediği Kuzey Makedonyalı sol bek Ezgjan Alioski, şimdi de Fenerbahçe ile masada. Leeds United ile sözleşmesi sona eren ve bonservisi elinde olan 29 yaşındaki futbolcunun menajeri, sarı-kırmızılılarla anlaşma noktasına geldi ancak Aslan'ın transferi ağırdan alması nedeniyle görüşmeleri askıya aldı. Bunun üzerine de Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile temasa geçti ve taraflar pazarlığa oturdu. Henüz net bir anlaşmanın olmadığı fakat sürecin olumlu gittiği kaydedildi. EURO 2020'de Kuzey Makedonya Milli Takımı'yla gösterdiği performansla beğeni toplayan yıldız futbolcunun İstanbul'da oynamaya sıcak bakması, sarı- lacivertlilerin elini güçlendiriyor. Teknik direktör Vitor Pereira'nın da onay verdiği Alioski'nin transferinin kısa sürede sonlanması bekleniyor. (Sabah)

313
Son dakika transfer haberleri - Sayfa 4

WILLIAN JOSE İÇİN 6 MİLYON EURO İSTEDİLER 
Yeni sezonda Şampiyonlar Ligi’nde mücadele edecek olan Beşiktaş, menajerlerin de gözdesi. Hemen hemen her gün kulübe yeni oyuncular önerilirken, Diego Costa’dan sonra şimdi de Real Sociedad’ın forvetlerinden Willian Jose teklif edildi.İstanbul’a gelerek kulüpte Başkan Ahmet Nur Çebi ve futbol şube sorumlusu Emre Kocadağ ile görüşen menajerler geçen sezonun 2. yarısını Wolverhampton’da geçiren oyuncunun 2,5 milyon Euro’ya gelmeye hazır olduğunu, kulübünün de bonservis için 6 milyon Euro talep ettiğini belirttiler. Çebi bonservis için 3 milyon Euro verebileceklerini iletti. Bu talebe yanıt için Brezilyalı futbolcunun temsilcilerine 3 gün süre verildiği de öğrenildi. Geçen sezon La Liga’da 13 maçta 3 gol, 1 asistle oynayan Jose, Premier Lig’de ise 17 maçta 1 gol, 1 asiste imza attı. (Spor Arena)

413