Skoda Kamiq fiyatlarında çılgın bir indirim var; Emsalleri 2 milyonu aşmış durumda

Son dönemin popüler SUV modelleri arasına girmeyi başaran Skoda Kamiq fiyat listesinde daha önce görülmemiş indirim var. İşte Skoda Kamiq Ağustos 2023 güncel fiyat listesi…

Skoda Kamiq fiyatlarında çılgın bir indirim var; Emsalleri 2 milyonu aşmış durumda - Sayfa 1

Otomobil dünyasının yükselen trendi SUV segmentinde, Skoda markası da iddialı modelleriyle adından söz ettirmeye devam ediyor.

111
Skoda Kamiq fiyatlarında çılgın bir indirim var; Emsalleri 2 milyonu aşmış durumda - Sayfa 2

B-SUV pazarında yerini alan Skoda Kamiq, öne çıkan özellikleri ve cazip fiyatıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Her ayrıntısı özenle tasarlanmış olan bu kompakt SUV, konfor ve performansı bir araya getirerek sürücüleri ve yolcuları kendine hayran bırakıyor.

211
Skoda Kamiq fiyatlarında çılgın bir indirim var; Emsalleri 2 milyonu aşmış durumda - Sayfa 3

Skoda Kamiq, ülkemizde dört farklı donanım paketi seçeneğiyle satışa sunuluyor. Başlangıç seviyesinde yer alan baz donanım paketinde 110 beygir gücünde 1.0 litrelik benzinli motorla güçlendirilen Kamiq, sunduğu mekanik özellikler ve performansla dikkat çekiyor.

311
Skoda Kamiq fiyatlarında çılgın bir indirim var; Emsalleri 2 milyonu aşmış durumda - Sayfa 4

Skoda Kamiq, 1.149.900 TL'den başlayan fiyatlarla otomobilseverlerin beğenisine sunuluyor. Skoda Kamiq, uygun fiyatıyla birlikte segmentindeki emsallerine kıyasla sunduğu konfor ve yol tutuş deneyimi ile sürücülere eşsiz bir sürüş keyfi vadediyor.

411