Skoda 508 bin liradan satışa koydu! Fabia, Scala, Octavia, Superb, Kamiq, Karoq...

Skoda Kasım ayı ile birlikte zamlı fiyatlarını açıkladı. Ailenin giriş seviyesi Fabia için bile 508 bin lira isteyen Skoda, bütün modellerindeki yüksek fiyatlarıyla ağırlığını hissettiriyor. İşte Fabia, Scala, Octavia, Superb, Kamiq, Karoq ve Kodiaq modellerinin versiyon seçenekleri ve güncel fiyat listesi.

Skoda 508 bin liradan satışa koydu! Fabia, Scala, Octavia, Superb, Kamiq, Karoq... - Sayfa 1

Skoda sıfır kilometre araç satın almak isteyenler için haberler iyi değil.
Son dönemde uçuşa geçen otomobil fiyatları yükselişini sürdürüyor. Pandemi ve çip krizinden ağır darbe alan otomotiv sektörü, Rusya ile Ukrayna arasındaki savaşın etkilerini de hissetmeye başladı. Hammadde sıkıntısı üretim maliyetlerini artırmakta ülke içinde döviz hareketliliği de buna eklenince otomobil almak her geçen gün zorlaşmakta.

145
Skoda 508 bin liradan satışa koydu! Fabia, Scala, Octavia, Superb, Kamiq, Karoq... - Sayfa 2

Otomobil tedariğinde oluşan sıkıntı ve yüksek fiyatlardan dolayı araba satışlarının düşüşü ÖTV beklentisi oluştursa da Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati "ÖTV indirimi ile ilgili bir çalışma yok. Matrah artırımı ile ilgili çalışıyoruz" dedi.

245
Skoda 508 bin liradan satışa koydu! Fabia, Scala, Octavia, Superb, Kamiq, Karoq... - Sayfa 3

1 Aralık itibarıyla hayata geçirilecek ÖTV matrah düzenlemesiyle araç fiyatlarında belirli bir düşüş olması bekleniyor ancak o güne kadar araç fiyatlarını da bilmekte fayda var.

345
Skoda 508 bin liradan satışa koydu! Fabia, Scala, Octavia, Superb, Kamiq, Karoq... - Sayfa 4

Kasım ayında bir çok marka, güncel fiyat listesini paylaştı. Bu listelerden en dikkat çekeni ise ülkemizde otomobil tutkunlarının ilgi gösterdiği Skoda oldu. Skoda Fabia, Scala, Octavia, Superb, Kamiq, Karoq ve Kodiaq modelleri için Kasım 2022 fiyatlarını yayınlandı.

445