Ulaştırma Bakanlığı'nda devir teslim töreni! Abdülkadir Uraloğlu görevi devraldı

Abdülkadir Uraloğlu Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı görevini, Adil Karaismailoğlu'ndan devraldı.

F5HABER F5HABER
Ulaştırma Bakanlığı'nda devir teslim töreni! Abdülkadir Uraloğlu görevi devraldı

Ulaştırma Bakanlığı'nda devir teslim töreni düzenlendi. Adil Karaismailoğlu, görevi Abdülkadir Uraloğlu'na devretti. Karaismailoğlu ve Uraloğlu devir teslim töreninde önemli açıklamalarda bulundu.

Adil Karaismailoğlu açıklamasında şu ifadeleri kullandı: "7-24 yoğun mesai harcadık yeni yatırım, yeni planlamalar ülkemizin planladığı işleri bitirmesi, yerli ve milli mühendisliklerle yapmamız onur verici işlerimizdi. Yaptığımız işleri sadece açtığımız projelerin adlarını saymaya kalksak saatler alır. Global projeleri bitirip ülkemizin hizmetine sunduk.

Ülkemizin gelişmesi büyümesi için projelerle istihdamda, üretimde, sanayide, teknolojide, tarımda ve hayvancılıkta olağanüstü katkılar sağladık.

Bu yatırımlarla birlikte Türkiye lider ülkelerden birisi olacaktır. Türkiye sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde 21 yıldır doğru zamanda doğru yatırımlar yaparak ülkenin önünü açmıştır.

Bugün 26 milyon araç trafikte seyrederken trafik sıkışıklığından hiç bahsedilmemesi trafik kazalarının yüzde 82 oranında azalması hakikaten romanlara konu olacak büyük bir meseledir. O da işte Sayın Cumhurbaşkanımızın vizyonu ve güçlü kadrolarla oluyor.

Türkiye çok büyük başarılar elde etmiştir. Bundan sonra bu yatırımlarla birlikte önüne konulacak çalışmalarla birlikte ülkemiz dünyanın lider ülkesi olacaktır.

SONRAKİ HABER