Erdoğan: Koalisyonların acısını çok çektik, artık çekemeyiz...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Esenler Dörtyol Meydanı'ndaki halk buluşmasında konuştu.. 'Yasama ile yürütmenin daha iyi iş birliği içinde çalışmasını sağlayacak şekilde oylarımızı kullanacağız' diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan "Burada bir çift başlılık oluşmasına izin verebilir miyiz? Biz koalisyonların acısını geçmişte çok çektik. Bu acıları artık çekemeyiz" dedi.

F5HABER F5HABER
Erdoğan: Koalisyonların acısını çok çektik, artık çekemeyiz...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Esenler'de halka hitap etti. 'Yasama ile yürütmenin daha iyi iş birliği içinde çalışmasını sağlayacak şekilde oylarımızı kullanacağız' diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan "Burada bir çift başlılık oluşmasına izin verebilir miyiz? Biz koalisyonların acısını geçmişte çok çektik. Bu acıları artık çekemeyiz" dedi.

Erdoğan'ın açıklamalarından satırbaşları;

"Geçmişte koalisyonların acısını çok çektik, artık bir daha çekemeyiz.

Yüzde 90 ile 14 Mayıs'ta dünyaya demokrasi örneği verdik. Dünyada böyle bir şey bulamazsınız. Dünyada yüzde 30-40. Esenler milletvekilliği seçiminde İstanbul'da birinci oldu. Cumhurbaşkanlığında da Avrupa Yakası'nın birincisi oldu.

İnsanımız bir kez daha istikrar sürsün, Türkiye büyüsün', diyor.

Biz anayasa kitapçığını fırlatmayız, okur, kararımızı veririz.

"VATANDAŞLARIMIZ HAK ETTİĞİ HİZMETE BİZİMLE ULAŞTI"

Vatandaşlarımız hak ettiği hizmete, uzun yıllar sonra bizimle uğraştı.Milletimiz ülke tarihinin en büyük yatırım hamlesiyle son 21 yılda tanıştı. Demokrasimiz en güçlü konumuna bu dönemde çıktı. Terör örgütleriyle en başarılı mücadele bu dönemde verildi.

Küresel siyasette ülkemizin ağırlığı bu dönemde arttı. Hak ve özgürlükler adına en ileri reformlar bu dönemde yapıldı. Bölgeler arası gelişmişlik farkları bu dönemde giderildi.

KILIÇDAROĞLUNA TEPKİ

PKK Kılıçdaroğlu'na açık destek verdi. Bay Bay Kemal, benim milletim teröristlerle birlik olanları desteklemez.

Bay Bay Kemal talimatı Kandil'den alıyor. Pazar günü Kandil'den talimat alan Bay Bay Kemal'e cevabını vereceksiniz. Terör örgütlerine karşı amansız bir mücadele gerekir. 

Gelin 28 Mayıs'ta gelin birilerinin sizin iradesini çantada keklik gibi görmelerine itiraz edelim. Görüşlerimiz farklı da olsa ülkemizin bekası konusunda aynı hassasiyete sahibiz. Biz sırtımızı halka yaslıyoruz. Ülkemize aşkla hizmet ediyoruz.

Terörü ancak biz bitiririz. Terörü Bay Bay Kemal artırır. Onun öyle bir derdi yok."

SONRAKİ HABER