CHP'li Özgür Özel'den TBMM'de üslup tartışması! Böyle bir günde sataşmak doğru değil

Gara operasyonu hakkında bilgilendirme yapan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun ardından söz alan CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, "Polemik yapmak sataşmak doğru değil. Evlatlarını yıllarca canlı kavuşmayı bekleyen ama yapamayan aileleri incitir bizi incitir" dedi.

F5HABER F5HABER
CHP'li Özgür Özel'den TBMM'de üslup tartışması! Böyle bir günde sataşmak doğru değil

Gara Bilgilendirilmesinin yapıldığı TBMM'de Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, önemli açıklamalar yaptı.

Konuşmaların ardından CHP'li Özgür Özel de söz aldı. CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, TBMM'de önemli açıklamalarda bulundu. Özel, CHP ile AK Parti arasında yaşanan gerilime ve üslup tartışmalarına değindi.

Özgür Özel ise şunları söyledi: Böyle bir günde başarısızlıklarını örtmek için tartışma açanlara bir şey diyecek değilim. Polemik yapmak sataşmak doğru değil. Evlatlarını yıllarca canlı kavuşmayı bekleyen ama yapamayan aileleri incitir bizi incitir. Usulüne uygun talep edilmiş görüşme isteğine hızla cevap erilmiştir. Karşılıklı görüşmeler yapılmıştır. Sayın Genel Başkanın haftalık grup toplantısına kimse istikamet çizemez. Sayın genel Başkan Trump’ı da sormadı. Yerel seçim sürecinde destek istenenlerden bu evlatlarımız için neden yardım istenmediğini sormuştur.

Sayın Süleyman Soylunun içeride değil kürsüden sorduğu soru için elimde 20 sayfa rapor vardır. CHP ne gayret göstermiştir kendisini buna taktim edeceğim.

SONRAKİ HABER