Ahmet Hakan: Türkiye’nin gücü bu fotoğraftadır

Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu’nun annesinin cenaze töreninde çekilen bu fotoğrafı yorumlayan Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, "Siyasi alanda en sert tartışmaları yaşayan insanların, insani alanda omuz omuza durmasını bildikleri bir ülkedir Türkiye. Ve işte bu yüzden de tahmin edilenin çok ötesinde güçlüdür." dedi.

F5HABER F5HABER
Ahmet Hakan: Türkiye’nin gücü bu fotoğraftadır

Annesini kaybeden Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu'nun cenazesine çok sayıda siyasetçi, iş adamı ve sanatçı katıldı. Cenaze töreninde saf tutan Ekrem İmamoğlu, Ahmet Davutoğlu, Göksu ve Binali Yıldırım fotoğrafını köşesinde değerlendiren Hürriyet yazarı Ahmet Hakan, Hakan, “Türkiye’nin gücü bu fotoğraftadır” dedi.

Türkiye’nin tahmin edilenden çok daha güçlü olduğunu ifade eden Hakan, Hürriyet’teki “Hiç şansı yok İran’ın” başlıklı yazısında şunları yazdı:

AK Parti’nin önde gelen ismi Binali Yıldırım cenazede...
AK Parti’den kopup ayrı parti kurmuş Ahmet Davutoğlu cenazede...
Tevfik Göksu ile en sert tartışmalara girmiş olan Ekrem İmamoğlu cenazede. Siyasi alanda en sert tartışmaları yaşayan insanların, insani alanda omuz omuza durmasını bildikleri bir ülkedir Türkiye.

Cenaze Adıyaman'a götürüldü

Tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren Tevfik Göksu'nun annesi Fatma Göksu için Esenler Hacı Emsal Avcı Taş Camisi'nde ikindi namazına müteakip cenaze namazı kılındı.

İstanbul Müftüsü Prof. Dr. Mehmet Emin Maşalı'nın kıldırdığı cenaze namazının ardından Fatma Göksu'nun naaşı Adıyaman Gölbaşı'ndaki aile mezarlığına yarın defnedilmek üzere memleketine götürüldü.

SONRAKİ HABER