31 Mart seçimini kazanan Mansur Yavaş mazbatasını aldı: "Bize güvenenlerin başını eğdirmeyeceğiz"

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, mazbatasını aldı. Yavaş, “Bize güvenenlerin başını eğdirecek hiçbir işin içinde olmadan Ankara halkına hizmet edeceğiz.” dedi.

F5HABER F5HABER
31 Mart seçimini kazanan Mansur Yavaş mazbatasını aldı: "Bize güvenenlerin başını eğdirmeyeceğiz"

31 Mart yerel seçimlerinde farklı kazanan Mansur Yavaş, Ankara Belediye Başkanı olarak mazbatasını aldı.

Cumhuriyet Halk Partisi tarafından Ankara Belediye Başkanlığı için aday gösterilen Mansur Yavaş, rakiplerine büyük bir üstünlük sağlayarak seçim zaferini elde etti. Yavaş, resmi sonuçların ardından mazbatasını alarak görevine başlamış oldu.

YAVAŞ'TAN TEŞEKKÜR MESAJI

Mansur Yavaş, mazbatasını aldıktan sonra yaptığı ilk açıklamalarda, Ankara'nın gösterdiği yoğun destek ve güven için teşekkürlerini iletti. Seçim sürecinde emek veren her bireye ve oylarıyla kendisine destek olan Ankaralılara minnettarlığını ifade etti. Yavaş, "Ankara halkına şükranlarımı sunuyorum. Verdiğiniz destek ve gösterdiğiniz güven için teşekkür ederim. Emek veren herkesin ve desteğini esirgemeyen her Ankaralının fedakarlıklarını hiçbir zaman unutmayacağız." şeklinde konuştu.

SOSYAL BELEDİYECİLİĞE VURGU

Yavaş, gelecek dönemde sosyal belediyecilik anlayışını önceliklendireceğini ve sadece asfalt ve betona dayalı projelerin gerçek belediyecilik olmadığını vurguladı. Ankara halkının kendisine yüksek oy oranıyla gösterdiği güvenin, bu yönde atılacak adımlar için bir motivasyon kaynağı olduğunu belirtti. "Projelerimizin merkezinde insan olacak. Sosyal belediyeciliğe devam ederek, Ankara'yı yaşanabilir, sosyal hakların ön planda tutulduğu bir kent haline getirmeyi hedefliyoruz." ifadelerini kullandı.

SONRAKİ HABER