Sıfır araçlarda liste fiyatı güncellendi! En düşük fiyatlı 4 model belli oldu

2023’ün sonlarına doğru başlayan kampanya furyası yeni yılın gelmesiyle birlikte azalmaya başladı. Peki kampanyalar ne zaman sona erecek? Son güncellemelere göre liste fiyatı en düşük 4 otomobil belli oldu. İşte detaylar...

Sıfır araçlarda liste fiyatı güncellendi! En düşük fiyatlı 4 model belli oldu - Sayfa 1

Yeni yılın gelmesiyle birlikte bayilerde sıfır araç fiyatları güncellenmeye başlandı. Bazı otomobil markaları 2024 yılı üretimli araçları henüz getiremezken bazı markalar yeni modellerini satışa sunmaya başladı.

115
Sıfır araçlarda liste fiyatı güncellendi! En düşük fiyatlı 4 model belli oldu - Sayfa 2

Özellikle kasım ve aralık aylarında bayiler ellerinde bulunan 2023 yılı üretimli araçlarını eritebilmek için kampanyalara başlamış bu tarihlerde sıfıra araç fiyatlarında tüketiciye cazip fırsatlar sunulmuştu. Peki şu anda piyasada kampanyalar devam ediyor mu?

215
Sıfır araçlarda liste fiyatı güncellendi! En düşük fiyatlı 4 model belli oldu - Sayfa 3

Öte yandan yeni yılın ilk aylarında sıfır otomobil bayileri liste fiyatlarını güncelledi. En düşük 4 sıfır otomobil markası belli oldu. Peki kampanyalar ne zaman sona erecek, uygun fiyatlı sıfır araç almak için son şans mı?

315
Sıfır araçlarda liste fiyatı güncellendi! En düşük fiyatlı 4 model belli oldu - Sayfa 4

İstanbul Motorlu Araç Satıcıları Derneği (İMAS) Başkanı Hayrettin Ertemel, konuyla ilgili merak edilenleri milliyet.com.tr’ye anlattı. Ertemel konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

415