Şeyma Subaşı gönlünü Mısırlı yatırımcıya mı kaptırdı?

İzmir depreminin ardından yaptığı paylaşımlarla tepkilerin odağı olan Şeyma Subaşı'nın yeni aşkını o detay ortaya çıkardı.

Şeyma Subaşı gönlünü Mısırlı yatırımcıya mı kaptırdı? - Sayfa 1

Şeyma Subaşı, DJ sevgilisi Guido Senia'da ayrıldıktan sonra adı sık sık aşk dedikodularına karışıyordu. Korona virüse karşı alınan tedbirleri hiçe sayan Subaşı'nın, Miami'de katıldığı partilere yeni sevgilisi olduğu iddia edilen Mohammed Alsaloussi ile birlikte gittiği gündemde.

111
Şeyma Subaşı gönlünü Mısırlı yatırımcıya mı kaptırdı? - Sayfa 2

Acun Ilıcalı ile evliliğini bitirmesinin ardından İtalyan DJ Guido Senia ile aşk yaşamaya başlayan Şeyma Subaşı aşk dolu pozlarıyla sıkça magazin gündeminde yer almıştı. Karantina dönemini İtalyan sevgilisiyle geçiren Subaşı, koronavirüs sürecinde sevgilisiyle tedbirleri hiçe saymalarıyla olay olmuştu. 
 

211
Şeyma Subaşı gönlünü Mısırlı yatırımcıya mı kaptırdı? - Sayfa 3

1,5 yıllık ilişkilerini geçtiğimiz aylarda sonlandıran Subaşı ve Guido çiftinin ayrılık sebebinin para meselesi olduğu iddia edilmişti.
 

311
Şeyma Subaşı gönlünü Mısırlı yatırımcıya mı kaptırdı? - Sayfa 4

Şeyma Subaşı, ayrılık iddialarını doğrulayıp para meselesini yalanlamıştı.  Mesafelerin ilişkinin daha uzun sürmesine engel olduğunu belirten Subaşı, ''O başka ülkede ben başka ülkede o yüzden ayrıldık'' demişti. 
 

411