Seversin dizisinin konusu ve oyuncuları! Yeni dizi Seversin çok konuşulacak!

Seversin dizisi 1 Haziran Çarşamba yani bu akşam ekran macerasına başlıyor. Her projesi reyting rekorları kıran Kanal D, yaz sezonuna da gümbür gümbür başladı. Gençlere rol model olan Burak Yörük ve İlayda Alişan’ın birlikte rol aldığı Seversin 1. bölümü ile evlerimize misafir olacak. Günlerdir fragmanıyla heyecanlanan herkes Seversin dizi oyuncuları, konusu ve nerede çekildiğini merak ediyor. Tüm detaylar haberimizde…

Seversin dizisinin konusu ve oyuncuları! Yeni dizi Seversin çok konuşulacak! - Sayfa 1

Seversin dizisi bu akşam ekranlarda boy göstermeye başlıyor. İddialı yapımlara ev sahipliği yapan Kanal D, şimdi de gençlerin hayran olduğu iki ismi yeni dizisinde buluşturdu. Hayata iki farklı pencereden bakan Asya ve Tolga’nın hikayesinin konu alındığı Seversin’de, kahkahanın yanı sıra duygu dolu anlara da hazır olun!

114
Seversin dizisinin konusu ve oyuncuları! Yeni dizi Seversin çok konuşulacak! - Sayfa 2

F5HABER ekibi olarak diziseverlerin merak ettiği Seversin oyuncuları, konusu ve nerede çekiliyor? sorularının cevabını haberimizde derledik.

214
Seversin dizisinin konusu ve oyuncuları! Yeni dizi Seversin çok konuşulacak! - Sayfa 3

SEVERSİN DİZİ OYUNCULARI KİMLER?

Bu akşam saat 20.00’de Kanal D ekranlarında yayınlanacak yeni dizinin oyuncu kadrosu İlayda Alişan, Burak Yörük, Zeynep Kankonde, Ceren Taşçı, Nergis Kumbasar, Ceren Yıldırım, Elif Çapkın, Yağmur Gurur, Nihayet Şahin, Atakan Yılmaz, Ozan Dağgez, İlkin Tüfekçi, Ergül Miray Şahin, Hazal Benli ve Yiğit Dikmen’den oluşuyor.

314
Seversin dizisinin konusu ve oyuncuları! Yeni dizi Seversin çok konuşulacak! - Sayfa 4

SEVERSİN DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Yönetmen koltuğunda Serdar Gözelekli’nin oturduğu Seversin dizisinin senaryosu İlker Arslan ve Barış Erdoğan’ın kaleminden dökülüyor.

414