Sergen Yalçın Süper Lig'e geri dönüyor! İlk temas kuruldu

Beşiktaş'la Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda şampiyonluk yaşayan ancak geçtiğimiz sezon görevinden ayrılan Sergen Yalçın, Süper Lig'e geri dönüyor.

Sergen Yalçın Süper Lig'e geri dönüyor! İlk temas kuruldu - Sayfa 1

Beşiktaş'ın efsanesi olarak 2019-2020 sezonunda Siyah-Beyazlılar'ın başına geçen başarılı Teknik Direktör Sergen Yalçın, 2020-2021 sezonunda büyük bir başarıya imza atarak Süper Lig'de şampiyon olmasının yanında Ziraat Türkiye Kupası'nı da kazanmıştı.  

Sergen Yalçın Süper Lig'e geri dönüyor! İlk temas kuruldu - Sayfa 2

Geçtiğimiz sezon alınan başarısız sonuçların ardından görevi bırakan Sergen Yalçın, Süper Lig'e geri dönüyor. İşte haberin ayrıntıları...

 

Sergen Yalçın Süper Lig'e geri dönüyor! İlk temas kuruldu - Sayfa 3

Son şampiyonluğunu Sergen Yalçın döneminde yaşayan siyah-beyazlı ekip, daha sonra Önder Karaveli, Valerien Ismael ve Şenol Güneş ile çalıştı. Bu süreçte birçok takımdan teklif almasına rağmen dinlenmeyi seçen Sergen Yalçın, henüz bir takımın başına geçmedi.

Sergen Yalçın Süper Lig'e geri dönüyor! İlk temas kuruldu - Sayfa 4

"BEŞİKTAŞ TARAFTARI HAKKINI HELAL ETSİN"

Sergen Yalçın ayrılıkla ilgili olarak "Ayrılmayı hiç istemezdim fakat yaşanan gelişmeler bizi mecburi bir ayrılığa götürdü. Üzüldüğüm tek nokta Beşiktaş taraftarına verdiğim sözü tutamadım. Beni Beşiktaş'a taraftar getirdi. Onlara söz vermiştim fakat gelinen durum bu ayrılığa neden oldu.