Senden Daha Güzel dizisinde beklenmeyen son! Açıkçası seyirci bunu beklemiyordu

Senden Daha Güzel dizisi yaz sezonuna yaptığı bomba giriş ile hafızalara kazanmaya devam ediyor. Cemre Baysel ve Burak Çelik’in başrollerini paylaştığı iddialı yapım, FOX TV ekranlarında boy gösteriyor. Antepli bir doktor ile ünlü estetik cerrah Emir’i bir araya getiren hikayede olayların ardı arkası kesilmek bilmiyor. Senden Daha Güzel 8. bölüm fragmanınının sonunda gösterilen sahneyi kimse beklemiyordu İşte merak edilen tüm detaylar…

Senden Daha Güzel dizisinde beklenmeyen son! Açıkçası seyirci bunu beklemiyordu - Sayfa 1

Senden Daha Güzel dizisi her yeni bölümüyle reyting sıralamasına adını yazdırmayı başarıyor. Oyuncu kadrosunda Cemre Baysel, Burak Çelik, Ebru Cündübeyoğlu, Sevinç Erbulak, Berat Yenilmez gibi ünlü isimlerin yer aldığı Senden Daha Güzel, salı günleri seyirciyi adeta FOX TV ekranlarına kilitliyor.

116
Senden Daha Güzel dizisinde beklenmeyen son! Açıkçası seyirci bunu beklemiyordu - Sayfa 2

Yönetmen koltuğunda Deniz Koloş’un oturduğu Senden Daha Güzel dizisinin senaryosu ise Ayşe Üner Kutlu’nun kaleminden dökülüyor.

216
Senden Daha Güzel dizisinde beklenmeyen son! Açıkçası seyirci bunu beklemiyordu - Sayfa 3

SENDEN DAHA GÜZEL DİZİSİ KONUSU NEDİR ?

Gold Film'in, yapımcılığını üstlendiği Senden Daha Güzel'in hikayesi de epey dikkat çekti. Antepli kadın doktor ile İstanbul'daki ünlü bir estetik doktorunun yaşamının konu edinildiği Senden Daha Güzel dizisi sosyal medyada da sık sık gündeme geliyor.

316
Senden Daha Güzel dizisinde beklenmeyen son! Açıkçası seyirci bunu beklemiyordu - Sayfa 4

Annesi tarafından küçük yaşta terkedilen Efsun (Cemre Baysel), babasıyla birlikte Gaziantep’in bir köyünde bulunan çiftlikte huzur içinde yaşamaktadır. Annesi Pervin’den gelen kötü haberle İstanbul’un yolunu tutan Efsun’un hayatı artık eskisi gibi olmayacaktır. Ölüm döşeğinde olan annesini görmeye gittiğini düşünen Efsun, 12 yaşından beri görmediği annesini karşısında sapasağlam görünce neye uğradığını şaşırır. Pervin ise kızı Efsun’un karşısına hiç beklenmedik bir teklifle çıkar. Pervin Efsun’un 3 aylığına kliniği yönetmesini ister ve aksi halde yıllar önce terkettiği eşi ile kızına bıraktığı çiftliği geri alacağını söyler.

416