Seksenler dizisinde kimsenin beklemediği ayrılık; Yeni sezonda kadroya girmişti

Fenomen dizi Seksenler yeni dönemde de adından söz ettirmeye devam ederken alınan ayrılık kararı biraz moralleri bozacak gibi duruyor. Peki ama kadroya hangi isim veda etti? İşte detaylar…

Seksenler dizisinde kimsenin beklemediği ayrılık; Yeni sezonda kadroya girmişti - Sayfa 1

TRT 1 ekranlarının sevilerek takip edilen dizisi Seksenler her bölümde seyirciyi ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Bir dönemin fenomen dizisi Seksenler’de yeni dönemde hikayeler hızlı gelişmeye devam ediyor.

123
Seksenler dizisinde kimsenin beklemediği ayrılık; Yeni sezonda kadroya girmişti - Sayfa 2

Birbirinden başarılı isimlerin rol aldığı Seksenler dizisi ile ilgili yeni kararlar ise dizi hayranlarının moralini bozacak gibi duruyor.

223
Seksenler dizisinde kimsenin beklemediği ayrılık; Yeni sezonda kadroya girmişti - Sayfa 3

Seksenler dizisinde Seyfi karakterine hayat veren Kemal Kuruçay’ın ani ölümü hem oyuncuların hem de izleyicinin keyfini kaçıran ve moralini oldukça bozmuştu. Fehmi Baba karakterinin ardından Kemal Kuruçay da vefat ettikten sonra morallerin düzelmesi biraz zaman almıştı.

323
Seksenler dizisinde kimsenin beklemediği ayrılık; Yeni sezonda kadroya girmişti - Sayfa 4

Fenomen diziye yeni dönemde 2 yeni isim dahil olmuştu. Mucize Doktor dizisinde Adil Hoca karakterine can veren Reha Özcan ve Zeynep Demirel Seksenler kadrosuna katılarak güzel bir renk getirmişti.

423