Seçime 5 gün kala anket sonuçları açıklandı! Özgür Özel memleketinde fark yedi

31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala kamuoyu yoklamaları ile yerel seçim anket sonuçları gündeme geliyor. İşte merak edilen anket sonuçları...

Seçime 5 gün kala anket sonuçları açıklandı! Özgür Özel memleketinde fark yedi - Sayfa 1

31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala kamuoyu yoklamaları ile yerel seçim anket sonuçları gündeme geliyor. Türkiye 31 Mart 2024 Pazar günü yerel yöneticilerini seçmek için sandık başına gidecek. Milyonlarca seçmenin oy kullanacağı yerel seçim öncesi SONAR Başkanı Hakan Bayrakçı, son anketin sonuçlarını paylaştı. İşte, SONAR yerel seçim anket sonuçlarında son durum bilgileri...

123
Seçime 5 gün kala anket sonuçları açıklandı! Özgür Özel memleketinde fark yedi - Sayfa 2

SONAR’ın anketine göre, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığı için yüzde 71,2 ile AK Parti adayı Mehmet Sekman'ın diğer siyasi partilere fark atacağına işaret ediliyor. İlk sırada yer alan AK Parti adayını ise yüzde 8,8 ile İYİ Parti adayı Fatma Canan Uçar ve DEM Parti Adayı Gülderen Varlı ikinci sırada eşit oylar ile takip ediyor. 

223
Seçime 5 gün kala anket sonuçları açıklandı! Özgür Özel memleketinde fark yedi - Sayfa 3

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığında ise SONAR'ın anketine göre AK Parti Adayı Yücel Yılmaz yüzde 47,1 ile ilk sırada yer alıyor. Yılmaz'ı 42,8 oyla CHP Adayı Ahmet Akın takip ediyor. İYİ Parti Adayı Turhan Çömez ise yüzde 4 oy oranı ile 3. sırada yer alıyor.

323
Seçime 5 gün kala anket sonuçları açıklandı! Özgür Özel memleketinde fark yedi - Sayfa 4

Muğla'da ise CHP Adayı Ahmet Aras yüzde 38,9 ile birinci sırada yer alırken AK Parti Adayı Aydın Ayaydın yüzde 36,1 ile ikinci sırada bulunuyor. Başkanlık yarışının kafa kafaya olduğu ilde İYİ Parti Adayı Metin Ergun ise yüzde 14,6 oy alıyor.

423