Salih Dursun'dan Deniz Ateş Bitnel'e olay yanıt! 'Hakkını helal etmiyor'

Antalyaspor'un savunma oyuncusu Salih Dursun, Galatasaray-Trabzonspor maçının hakemi Deniz Ateş Bitnel'in kendisi için 'Hakkımı helal etmiyorum' şeklinde yaptığı açıklamalara çarpıcı bir yanıt verdi.

Salih Dursun'dan Deniz Ateş Bitnel'e olay yanıt! 'Hakkını helal etmiyor' - Sayfa 1

Antalyaspor'un savunma oyuncusu Salih Dursun, Spor Arena'nın Instagram canlı yayınında Uğur Yapıcı'nın konuğu oldu ve Deniz Ateş Bitnel hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar
 
 

113
Salih Dursun'dan Deniz Ateş Bitnel'e olay yanıt! 'Hakkını helal etmiyor' - Sayfa 2

Antalyaspor olarak Süper Lig'in en şanslı kulübüyüz. Başkan Ali Şafak Öztürk oteli kapatıp bizi buraya aldı ve çok rahatız. Kamp için toplandık ve 12 Haziran'a hazırlanıyoruz. Bu şehrin bir an önce Avrupa'ya açılması gerekiyor. Son dönemde Avrupa kupalarına katılmasının kıyısından döndük.
 
 
 

213
Salih Dursun'dan Deniz Ateş Bitnel'e olay yanıt! 'Hakkını helal etmiyor' - Sayfa 3

BU LİG 1 AYDA BİTEBİLİR 
Diğer kulüplerdeki futbolcular gibi değiliz. Çok büyük imkanlarımız var. Başkanımız çok kolaylık sağlıyor ve bu işi önemsiyor. Futbolcular olarak bizim pek sorunumuz yok. Yabancı arkadaşlarımızın aileleri dışarıda. Charles, Brezilya'da kaldı. Böyle sıkıntılar elbet yaşayacağız. Kurallara düzgün bir şekilde uyulursa bu lig 1 ayda bitirebilir.

313
Salih Dursun'dan Deniz Ateş Bitnel'e olay yanıt! 'Hakkını helal etmiyor' - Sayfa 4

FUTBOLCULAR İKİYE BÖLÜNMÜŞ GİBİ 
Futbolcular biraz ikiye bölünmüş gibi. Oynamak isteyen ve istemeyenler var. Ben oynanması taraftarıyım. Biraz geç kalındı. Daha önce lig başlayıp Antalya'da oynanabilirdi. Şimdi Antalya çok sıcak oldu. Daha önce bazı kararlar alınabilirdi.

413