BioNTech 3. doz için gözler Bakan Koca'nın açıklamasında...

Koronavirüs Bilim Kurulu saat 17:30’da Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca başkanlığında toplanacak. Toplantı sonrası yazılı açıklama yapılması bekleniyor. BioNTech aşısında 3. doz aşısı kurulda görüşülecek. Artan vaka sayısı, 3. doz BioNTech aşısı, atama gibi çeşitli konuların masada olması bekleniyor.

F5HABER F5HABER
BioNTech 3. doz için gözler Bakan Koca'nın açıklamasında...

Bakan Koca başkanlığında bir araya gelen Bilim Kurulu 3 Kasım Çarşamba akşamı toplanacak. Toplantının ardından Bakan Koca açıklamalarda bulunacak. Toplantının net saati henüz belli değil ancak saat 17:30 sıralarında gerçekleşmesi bekleniyor. 

Sağlık Bakanı Koca, 'okullar kapanacak mı?' sorusuna yanıt vererek koronavirüs nedeniyle okulların yeniden kapanmasının söz konusu olmadığını belirtti. 3. doz BioNTech aşısının Bilim Kurulu'nda görüşüleceğini de ifade etti.

Fahrettin Koca, 3'üncü doz Biontech aşısının ne zaman yapılacağı konusunun Bilim Kurulu'nda konuşulacağını söyledi. Bakan Koca, 12 ve 17 yaş arasına tercihe bağlı olarak aşıyı tanımladıklarını belirterek, "Şu an gündemimizde 12 yaş altı çocuklara aşı yapılmasının olmadığını söyleyebilirim" dedi.
 

SONRAKİ HABER