Sadakatsiz dizisindeki bu iddia olay yaratacak; Ünlü oyuncunun oğlu diziden ayrılıyor mu?

Çarşamba günlerinin vazgeçilmezi haline gelen Sadakatsiz dizisi Kanal D ekranlarında fırtına gibi esmeye devam ediyor. Sadakatsiz dizisi ile ilgili ortaya atılan bir iddia ise özellikle magazin gündeminde deprem etkisi yarattı. Sadakatsiz dizisinde ‘Selçuk’ karakterine can veren Tarık Emir Tekin’in diziden ayrılacağı iddia edildi. Peki ama Tarık Emir Tekin diziden ayrılacak mı? Tarık Emir Tekin ile ilgili merak edilen herşeyi sizler için hazırladık.

Sadakatsiz dizisindeki bu iddia olay yaratacak; Ünlü oyuncunun oğlu diziden ayrılıyor mu? - Sayfa 1

Yayınlandığı Çarşamba akşamları izleyici ekran başına kitlemesini başaran Sadakatsiz dizisi yayınlandığı her bölüm ile günlerce konuşulmaya devam ediyor.

135
Sadakatsiz dizisindeki bu iddia olay yaratacak; Ünlü oyuncunun oğlu diziden ayrılıyor mu? - Sayfa 2

Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen ve Özge Özder’in başrollerinde oynadığı Kanal D’nin sevilen dizisi Sadakatsiz, reyting rekorları kırıyor.

235
Sadakatsiz dizisindeki bu iddia olay yaratacak; Ünlü oyuncunun oğlu diziden ayrılıyor mu? - Sayfa 3

Bilindiği üzere Sadakatsiz dizisinin yayınlanan 14. son bölümde Nil, Selçuk ve Volkan yüksek bir binada tartışmaya başlamıştı.

335
Sadakatsiz dizisindeki bu iddia olay yaratacak; Ünlü oyuncunun oğlu diziden ayrılıyor mu? - Sayfa 4

Volkan’ın oyununu ortaya çıkarmak için Selçuk’u kullanan Asya ve Nil’in büyük planları ortaya çıktı. Dizide Nil’e takıntılı aşkıyla bilinen Selçuk ise intikam almaya çalıştı.

435