Ryan Babel unutamadığı maçı paylaştı! 'Ona karşı galip geldik'

Beşiktaş ve Galatasaray'ın eski futbolcusu Ryan Babel, yaklaşan derbiyle ilgili görüşlerini paylaştı. Babel unutamadığı maçı paylaştı.

Ryan Babel unutamadığı maçı paylaştı! 'Ona karşı galip geldik' - Sayfa 1

Trendyol Süper Lig'in 28. haftasında Beşiktaş ile Galatasaray yarın dev maçta kozlarını paylaşacak. Zorlu mücadele öncesi geçmişte iki takımın da formalarını giyen Ryan Babel, samimi açıklamalarda bulundu.

110
Ryan Babel unutamadığı maçı paylaştı! 'Ona karşı galip geldik' - Sayfa 2

"GALATASARAY'IN YANINDAYIM" 

Sözlerinin başında ilk olarak Süper Lig’e ilgi duyduğunu söyleyen Babel, "Galatasaray ve Beşiktaş’ı izliyorum. Galatasaray son 2 sezonda çok etkileyici bir performans ortaya koyuyor. Kaliteli bir kadro kurmuşlar, bu sene şampiyon olmayı hedefliyorlar.

210
Ryan Babel unutamadığı maçı paylaştı! 'Ona karşı galip geldik' - Sayfa 3

Bunu başarabilirler ama tabii ki Fenerbahçe de çok güçlü. Ben şampiyonluk mücadelesinde Galatasaray’ın yanındayım. Takım şu anda lider durumda ama Fenerbahçe’nin şansı bittiği anlamına gelmiyor" dedi.

310
Ryan Babel unutamadığı maçı paylaştı! 'Ona karşı galip geldik' - Sayfa 4

"HER MAÇI KAZANIYORLAR"

Sarı kırmızılı ekibin çok istekli oynadığını dile getiren Babel, "Çok iyi bir takımları var, iyi bir teknik direktörleri var. O yüzden Galatasaray tekrar şampiyon olmak istiyorsa sezon sonuna kadar savaşmaya devam etmeli.

410