Rıdvan Dilmen'den flaş Jorge Jesus ve Arda Güler sözleri

Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, dün Fenerbahçe'nin sahasında 3-3 berabere kaldığı Ümraniyespor maçını değerlendirdi. Dilmen'in Jesus'la ilgili sözleri dikkat çekerken Arda Güler'in oyuna alınmamasını da ele aldı.

Rıdvan Dilmen'den flaş Jorge Jesus ve Arda Güler sözleri - Sayfa 1

Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin Ümraniyespor ile 3-3 berabere kaldığı maçı TV8,5'da değerlendirdi.

"JESUS RAKİBİ KÜÇÜK GÖRÜYOR"

Rıdvan Dilmen'in değerlendirmeleri şöyle: Beklediğimiz çok üstünde bir performans gösterdi Ümraniyespor. Oyunun gidişatına baktığımızda 2 puanı kaybeden ve üzülen Ümraniyespor oldu. Fenerbahçe Galatasaray, Beşiktaş maçlarında bu kadar rahat oynamayacaktır. Lig için sürekli hücumu düşünen bir teknik direktör olması iyi ama rakibi de küçümsememen lazım. Jesus, rakibini küçük görüyor gibi. Dersine çalışmış bir takım var karşında.

110
Rıdvan Dilmen'den flaş Jorge Jesus ve Arda Güler sözleri - Sayfa 2

"İLK YARIDA EN İYİ OYUNCU ALTAY'DI"

İlk yarıda Fenerbahçe'de en iyi oyuncu Altay'dı bunda bir tuhaflık olmalı. Ama her yiğidin bir yoğurt yiyişi vardır. Jorge Jesus'un bu sistemi için sabır lazım.

210
Rıdvan Dilmen'den flaş Jorge Jesus ve Arda Güler sözleri - Sayfa 3

"HER SKORU TATTI, FARKLI SENARYOLAR YOKTU"

Bugün Fenerbahçe her skoru tattı maçta. Farklı senaryolar yoktu maçta. Arao geldiğinden beri en tutuk maçını oynadı. Eğer takım halinde markaj yapamazsan defansif anlamda zaafiyet yaşarsın. Arao Ismail ve Zajc orta sahasıyla başlamalıydı Jesus.

310
Rıdvan Dilmen'den flaş Jorge Jesus ve Arda Güler sözleri - Sayfa 4

ARDA GÜLER AÇIKLAMASI

Fenerbahçe'de hücum oyuncusuyla savunma yapmayı bilmiyor. Bu kolay değildir. Maç 2-1'ken Rossi ve King'i çıkaracağına maçın en iyisi Emre ve Valencia çıktı. Bugün 10 numara törenle Arda Güler'e veriliyor ama 5 değişiklikte şans bulamıyor kendine. 90 dakika boyunca oynayamayabilir ama en azından biraz şans verilmeli.

410