Renault için son çağrı! Acele edin yüzde 25 zam geliyor

Otomobil fiyatlarına büyük zam bekleniyor. Zam öncesi son fiyat listelerini siz değerli okurlarımız için paylaşıyoruz. Bugünkü konuğumuz Türkiye’de en çok satan otomobillerin başında gelen Renault. Bu fiyatları kaçırmayın bizden söylemesi.

Renault için son çağrı! Acele edin yüzde 25 zam geliyor - Sayfa 1

Bu haberimizde otomobil tutkunlarının en beğendiği model olan Renault fiyat listesini hazırladık. İşte Renault Volkswagen Clio, Taliant, Captur, Megane, Kadjar, Talisman, Koleos, Twizy ve Zoe 2022 Nisan ayı güncel fiyat listesi…

137
Renault için son çağrı! Acele edin yüzde 25 zam geliyor - Sayfa 2

Ülkemizde oldukça sevilen ve modelleriyle dikkatleri üzerine çeken dev otomobil markası Renault fiyat listesinde son 3 gün. Mayıs itibariyle yeni fiyatlar bizleri bekliyor olacak.

237
Renault için son çağrı! Acele edin yüzde 25 zam geliyor - Sayfa 3

Bildiğiniz üzere uzun bir otomobil piyasasındaki tüm gelişmeleri ve güncel fiyat listelerini sizler için araştırmaya devam ediyoruz. Küresel çapta devam eden çip krizi ve stok sorunu nedeniyle sıfır otomobil sahibi olmak pek çok kişi için hayal oldu.

337
Renault için son çağrı! Acele edin yüzde 25 zam geliyor - Sayfa 4

Ancak bir kötü haberimiz daha var. 300 bin TL’nin altında bile sıfır otomobil artık bulunmazken Dünya Gazetesi’nden Aysel Yücel’e konuşan İstanbul Ticaret Odası Satış ve Servis Komitesi Meclis Üyesi Ziya Alp Gülan, yıl sonuna kadar otomobillerin sadece fabrikadan çıkış maliyetinin en iyi ihtimalle %25 oranında artmasının beklendiğini belirtti. Bu da yeni zam demek.

437