Renault bu modeli 813 bin liradan satıyor; Liste tamamen değişti

Renault modelleri güncel kampanyalı fiyat listeleri açıklandı. Ülkemizde oldukça beğenilen Fransız otomotiv devi Renault, güncel fiyat listesiyle bir hayli üzecek. Peki Ağustos ayında sıfır km Renault modelleri kaç lira oldu? İşte 2023 model Clio, Taliant, Captur, Megane, Koleos ve Austral güncel fiyat listesi...

Renault bu modeli 813 bin liradan satıyor; Liste tamamen değişti - Sayfa 1

Renault Ağustos 2023 fiyat listesi ile karşınızdayız. Renault Clio, Taliant, Captur, Megane, Koleos ve Austral fiyatlarını bu listede bulabileceksiniz. Gelecek ay tüm liste baştan aşağı değişecek. Ağustos 2023 Renault fiyatlarına şimdi hep birlikte bakalım.

124
Renault bu modeli 813 bin liradan satıyor; Liste tamamen değişti - Sayfa 2

Sıfır otomobil almak isteyen vatandaşların en çok merak ettiği konuların başında güncel fiyatlar geliyor. Renault Ağustos ayı fiyat listesi ile dikkatleri üzerine çekiyor. Geniş model seçeneği ve fiyat listesi ile Renault her ay otomobil severlerin sıkı takibinde.

224
Renault bu modeli 813 bin liradan satıyor; Liste tamamen değişti - Sayfa 3

Renault'un en ucuz otomobili, 813 bin liralık fiyatı ile Taliant oldu. Geçen ay 899 bin TL'den listelenen Touch 1.0 Turbo X-tronic versiyonu ise 961 bin liradan satılıyor.

324
Renault bu modeli 813 bin liradan satıyor; Liste tamamen değişti - Sayfa 4

Renault Captur için en pahalı versiyonda 1,5 milyon bin TL sınırına ulaşılmak üzere. Renault Clio, Taliant, Captur, Megane, Koleos ve Austral model seçeneklerini ve fiyat listesini bu haberimizde bulabileceksiniz.

424