Real Madrid kazandı, Arda Güler yıkıldı! Ancoletti ayrılığı açıkladı

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final ikinci maçları dün oynanan Manchester City-Real Madrid ve Bayern Münih-Arsenal maçlarıyla sona erdi. Allianz Arena'da oynanan Bayern Münih-Arsenal maçında tek gol çıkarken, nefesleri kesen maçta Manchester City-Real Madrid karşılaşması penaltılara gitti geceye damga vuran anlar oldu. Öte yandan maç sonunda Arda Güler ile ilgili çarpıcı ayrıntı ortaya çıktı.

Real Madrid kazandı, Arda Güler yıkıldı! Ancoletti ayrılığı açıkladı - Sayfa 1

Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki bir numaralı turnuvası olan UEFA Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final etabı, dün oynanan 2 karşılaşma sonrasında tamamlandı. Son şampiyon Manchester City, 3-3 berabere biten ilk maçın rövanşında İspanyol temsilcisi Real Madrid'i Etihad Stadı'nda ağırladı.
 
  

110
Real Madrid kazandı, Arda Güler yıkıldı! Ancoletti ayrılığı açıkladı - Sayfa 2

Real Madrid, 12. dakikada Rodrygo'nun attığı golle ilk yarıyı 1-0 önde kapadı. Ev sahibi ekip, 76. dakikada Belçikalı yıldızı Kevin de Bruyne ile skorda yeniden dengeyi sağladı: 1-1. Kalan bölümde başka gol olmayınca uzatma dakikalarına geçildi.
 

210
Real Madrid kazandı, Arda Güler yıkıldı! Ancoletti ayrılığı açıkladı - Sayfa 3

Uzatmalarda da skorun değişmediği mücadelede rakibine penaltı atışlarında 4-3 üstünlük sağlayan Real Madrid, adını son 4 takım arasına yazdırdı. Manchester City'de Julian Alvarez, Phil Foden ve kaleci Ederson, atışları gole çevirirken, Bernardo Silva ve Mateo Kovacic penaltıdan yararlanamadı.
 
 

310
Real Madrid kazandı, Arda Güler yıkıldı! Ancoletti ayrılığı açıkladı - Sayfa 4

Real Madrid'de ise Jude Bellingham, Lucas Vazquez, Nacho ve Antonio Rüdiger penaltı noktasından golle ayrıldı. Konuk takım Real Madrid ise penaltıyı golle sonuçlandıramayan tek isim Luka Modric oldu.
 

410