Quaresma'dan Beşiktaş açıklaması: Semih Kılıçsoy için dikkat çeken sözler!

Beşiktaş'ın eski futbolcularından Ricardo Quaresma, gündeme dair açıklamalar yaptı. Futbola yeniden dönebileceğini aktaran Quaresma, Şenol Güneş'le çalışmak istediğini aktardı.

Quaresma'dan Beşiktaş açıklaması: Semih Kılıçsoy için dikkat çeken sözler! - Sayfa 1

Futbola dönebileceğini belirten Ricardo Quaresma, olasılıkların Beşiktaş ve Porto olduğunu belirtti.

Quaresma'dan Beşiktaş açıklaması: Semih Kılıçsoy için dikkat çeken sözler! - Sayfa 2

TRT Spor'a konuşan Portekizli yıldız "İstanbul hayatımın bir parçası. Türkler, bana karşı çok iyi. Beşiktaş'ta büyük bir geçmişim oldu. Ölene kadar benimle olacak. İstanbul da bu yüzden hayatımın önemli noktası. Her gün idman yapıyorum, aynı zamanda teknik direktörlükle ilgili kurs alacağım. Aşağıdan başlayacağım ve yukarılara çıkmak istiyorum. Futbol oynar mıyım tekrar? Bunu bilmiyorum.

Quaresma'dan Beşiktaş açıklaması: Semih Kılıçsoy için dikkat çeken sözler! - Sayfa 3

Fırsat olursa oynarım ama bunun için bir endişem yok. Futbol oynayacaksam Beşiktaş ya da Porto olmalı. İki kulüp de negatif günler geçiriyor ama bu da futbolun parçası. Beşiktaş ve Porto'da hayatımın en güzel günlerim geçti. Hangi pozisyonda olursam en iyisini yapmak istiyorum. Bu yüzden kurslar almak istiyorum." ifadelerini kullandı.

Quaresma'dan Beşiktaş açıklaması: Semih Kılıçsoy için dikkat çeken sözler! - Sayfa 4

"FERNANDO SANTOS BEŞİKTAŞ'A DÖNMEMİ İSTEDİ"

Fernando Santos'un kendisini istediğini aktaran deneyimli isim, "Fernando Santos, Beşiktaş'a dönmemi ve futbol oynamamı istiyordu. Onun için de kolay bir dönem olmadı. Hasan Arat ile bu konu hakkında konuştuk ama ne istediğini sonra söylemedim. Ben kişisel olarak böyle şeylerin üzerine gitmem. Telefon numaram var, istedikleri zaman beni arayabilirler." şeklinde konuştu.