Melissa Joan Hart söhret için verdiği çıplak pozlar yüzünden işinden oluyordu!

Yıllar önce verdiği yarı çıplak pozlar nedeniyle o dönemde işini kaybetme noktasına gelen, bir döneme damgasını vuran Melissa Joan Hart çıplak pozları yüzünden yaşadıklarını anlattı.

POSTA POSTA
Melissa Joan Hart söhret için verdiği çıplak pozlar yüzünden işinden oluyordu!

Yıllar önce verdiği yarı çıplak pozlar nedeniyle o dönemde işini kaybetme noktasına gelen, bir döneme damgasını vuran Melissa Joan Hart çıplak pozları yüzünden yaşadıklarını anlattı.

Bugün 47 yaşında olan Melissa Joan Hart, kariyerine küçük yaşta başlasa da 1996 ile 2003 arasında yayınlanan Sabrina The Teenage Witch adlı diziyle şöhretin zirvesine çıktı.

İşte o dönemde de birçok firma ve dergi oyuncunun peşine düştü. Kimi reklam kampanyaları için kimi de fotoğrafı çekimi için. Melissa Joan Hart da Maxim dergisinin teklifini kabul etti ve o dönemde kendisinden beklenmeyecek kadar cüretkar pozlar için objektif karşısına geçti.

KARİYERİ SONA ERME NOKTASINA GELDİ

Belli ki kendisi böyle olacağını hiç tahmin etmemişti ama o dergiye verdiği pozlar yüzünden oyunculuk kariyeri sona erme noktasına geldi.

Kısa süre önce Pod Meets World adlı podcast yayınına konuk olan Melissa Joan Hart, bu pozları yüzünden yaşadıklarını anlattı.

İŞİNİ KAYBETME TEHLİKESİYLE KARŞILAŞTI

Hart'ın söylediğine göre derginin kapağına da çıkan o pozları yüzünden çalıştığı firma sözleşmesini ihlal etmekle suçladı yıldızı.

Bu da onu oyunculuk için anlaşma yaptığı işleri kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya getirdi. İç çamaşırlarıyla verdiği o pozlar yüzünden başına gelenleri "hayatımın en kötü günleriydi" diyerek özetledi Melissa Joan Hart.

Hatta bir döneme damgasını vuran ünlü gözyaşları içindeki fotoğrafının öyküsünü de anlattı. Hart'ın sözünü ettiği o görüntüler Britney Spears'ın da şöhretinin doruğundayken birlikte çalıştıkları Drive Me Crazy adlı filmin galasında çekildi. Hart filmde başrol oynuyordu. Spears da filmin şarkısını seslendirmişti.

BÜTÜN GECE AĞLAMIŞ

Konuk olduğu programda o anlar hakkında şöyle konuştu Melissa Joan Hart: "Eğer fotoğraflarda gözlerime bakarsanız bütün gece ağladığımı görürsünüz." Anlattığına göre olaylar şöyle gelişti.

'DAVA AÇACAKLAR, YAPIMDAN KOVULACAKSIN!'

O mutlu gecede Hart bir telefon aldı ve rüya gibi başlayan gala gecesi tam bir korku filmine dönüştü. Arayan kişi avukatıydı. "Maxim dergisiyle çekim yaptın mı?" diye sordu. Hart olumlu yanıt verince avukatı devam etti. "Dava açacaklar ve oynadığın yapımdan kovulacaksın. Basınla konuşma, hiçbir şey yapma."

Avukatının ardından bu kez meslek yaşamı boyunca menajerliğini yapan annesi arayıp "Ne yaptın sen" dedi sitemkar bir şekilde.

'HALKLA İLİŞKİLER DİREKTÖRÜM NE SÖYLEDİYSE ONU YAPTIM'

Melissa Joan Hart da ona "Fotoğraf çekimi sırasında halkla ilişkiler direktörüm ne söylediyse onu yaptım. Maxim için bir fotoğraf çekimi yaptım. Bu dergi için elbette iç çamaşırıyla poz vermek gerek" diye yanıtladı onu.

Pozlarının bu kadar tartışma çıkarmasının nedeni ise Melissa Joan Hart'ın sözleşmesinde yer alan "Asla çıplak bir karakteri canlandırmayacağı" maddesiydi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında POSTA internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER