Magazin haberleri: 5 dakikada magazin turu (19 Mart 2023)

Kim kime ne demiş, kim nereye gitmiş ve neler yapmış? Hızlandırılmış bir magazin turuyla hepsine 5 dakikada hakim olabilirsiniz.

POSTA POSTA
Magazin haberleri: 5 dakikada magazin turu (19 Mart 2023)

Kim kime ne demiş, kim nereye gitmiş ve neler yapmış? Hızlandırılmış bir magazin turuyla hepsine 5 dakikada hakim olabilirsiniz.

FARAH DA MAHKUM OLDU

Farah Zeynep Abdullah, 2020'de Batman'ın Beşiri ilçesinde yaşamına son veren İpek Er'e (18) cinsel saldırıda bulunduğu iddia edilen Uzman Çavuş Musa Orhan'a sosyal medyadan hakaret ettiği gerekçesiyle 1300 TL para cezasına çarptırıldı. Farah Zeynep Abdullah; aynı davada sanık Orhan'a hakaret ettiği için 7 bin TL cezaya çarptırılan Ezgi Mola’ya destek için paylaşım yapmıştı.

SÜRPRİZ ZİYARET

Fadik Sevin Atasoy ile annesi Emel Göksu bu günlerde farklı kanallardaki iki diziyle ekrana geliyor. Emel Göksu önceki gün sürpriz yaparak kızını setinde ziyaret etti. Fotoğraf paylaşan Atasoy “Yönetmenimiz Serkan Birinci yıllar önce babam Sönmez Atasoy ile daha sonra da annemle çalışmış. Şimdi de biz birlikte çalışıyoruz” notunu düştü

'BİR ŞEY DĞİŞMEDİ'

‘Kızılcık Şerbeti’ dizisiyle adından söz ettiren Evrim Alasya, Episode dergisine şöhretin hayatını hiç etkilemediğini söyledi. Alasya “Basit yaşamayı severim. Hayatımda bir şey değişmedi. Değişmemesi için de uğraşıyorum, çünkü cam fanusta yaşamak olur bu. Benim işim oynamak. Oynuyorum, hayatıma devam ediyorum” dedi.

GÖZDE ÇİFT

Kanal D’nin beğeni ile izlenen dizisi ‘Veda Mektubu’nun genç aşıkları ‘Aslı’ ve ‘Mehmet’ çok sevildi. Ekranın yeni gözde çifti ‘Aslı’ (Rabia Soytürk) ve ‘Mehmet’ (Emre Kıvılcım) yayın boyunca #AsMeh etiketiyle dizinin hayranlarından yüzlerce beğeni dolu yorum alıyor. Çekim arasında muhabirlerle konuşan ikili yarın ekrana gelecek yeni bölümde ‘Alanur’un partisinde beklenmedik gelişmelerin yaşanacağını söyledi.

ÇİÇEK TOPLAYIP KREM ÜRETTİ

Tasarımcı, ressam ve iç mimar Eda Zamanpur dünyaca ünlü moda ve kozmetik markası Chanel’in davetlisi olarak Fransa’nın İspanya sınırındaki sayfiye kenti Biarritz’e gitti. Markanın yetkilileriyle ve çalışanlarıyla bahçelerden çiçekler, güller topladı, atölyede kozmetik üretimine katılıp çok farklı bir deneyim yaşadı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında POSTA internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER