Küba'da uçak kazasında hayatını kaybedenlerin sayısı 112'ye yükseldi

Küba'da geçen hafta meydana gelen uçak kazasında yaralı kurtulanlardan bir kişi daha hayatını kaybetti. Böylece ölü sayısı 112'ye yükseldi

POSTA POSTA
Küba'da uçak kazasında hayatını kaybedenlerin sayısı 112'ye yükseldi

Küba'nın başkenti Havana'da 18 Mayıs cuma günü kalkıştan kısa süre sonra düşen Boeing 737 tipi yolcu uçağından yaralı kurtulan 40 yaşındaki Emiley Sanchez'in hayatını kaybetti.

Sanchez'in hayatını kaybetmesiyle cuma günü 113 kişiyle Havana'dan Holguin kentine gitmek üzere Jose Marti Uluslararası Havalimanı'ndan havalandıktan kısa bir süre sonra düşen yolcu uçağında ölenlerin sayısı 112'ye yükseldi.

ŞU AN SADECE 1 KİŞİ HAYATTA

Sanchez ve 3 gün önce Gretell Landrove Font'da'nın da hayatını kaybetmesiyle, 3 kişiden şu an sadece 19 yaşındaki Mailen Diaz hayatta kaldı.

Diaz'ın yaşam mücadelesi tedavi gördüğü hastanede devam ediyor.

ÖZEL KOMİSYON KURULDU

Devlet Başkanı Miguel Mario Diaz-Canel Bermudez, uçağın düşme nedeninin araştırılması için özel komisyon oluşturulduğunu belirtmişti. Uçağın, Cubana Havayolları tarafından Meksikalı bir şirketten kiralandığı açıklanmıştı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında POSTA internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER