Demet Akbağ internet alışverişinde sınıfta kaldı! Gerçeğini alacağına oyuncağını almış (5 dakikada magazin turu 23 Kasım 2023)

Kim kime ne demiş, kim nereye gitmiş ve neler yapmış? Hızlandırılmış bir magazin turuyla hepsine 5 dakikada hakim olabilirsiniz.

POSTA POSTA
Demet Akbağ internet alışverişinde sınıfta kaldı! Gerçeğini alacağına oyuncağını almış (5 dakikada magazin turu 23 Kasım 2023)

Kim kime ne demiş, kim nereye gitmiş ve neler yapmış? Hızlandırılmış bir magazin turuyla hepsine 5 dakikada hakim olabilirsiniz.

Demet Akbağ internet ve sosyal medya ile arasının hiç iyi olmadığını söyledi. Komedinin usta ismi, önceki gün yaşadığı komik bir hadiseyi şöyle anlattı: "Tost makinem bozuldu. Yenisini almak istedim. Açtım interneti, verdim siparişi. Eve bir geldi, avucum kadar. Meğer oyuncak tost makinesi almışım. Şimdi ya geri göndereceğim ya arkadaşlarımdan birinin çocuğuna hediye edeceğim." Engin Can DİLEKLİ

28 YILDIR BOŞU YOK

1995 Türkiye Güzeli, podyumun kıdemli mankeni Demet Şener önceki gün İzmir'de Ümit Collection'un defilesindeydi. Demet, "28 yıldır işimi severek yapıyorum. Bir kere bile defile kaçırmadım. Yapamayacağım şeylerin sözünü vermedim. İyi bir manken disiplinli ve istikrarlı olmalı" dedi.

'BUNA KAP DAYANMAZ'

Oyuncu Gülcan Arslan yakın arkadaşı Cansu Tosun’un tasarımını yaptığı iç çamaşırı ile önceki sabah poz verdi. Altına “Kahvaltı zamanı” notunu düştü. Fotoğraflarına binlerce beğeni yağdı. En çarpıcı yorumu ise oyuncu Ege Kökenli yaptı: "Sabah sabah buna kalp dayanmaz!"

'KEREM BİRAZ AVRUPAİ'

Hafsanur Sancaktutan, Kanal D’deki ‘Ya Çok Seversen’de başrolü Kerem Bürsin ile paylaşmıştı. Oyuncu, eski partnerinin “Maalesef aramızda aşk yok” sözleri üzerine şöyle konuştu: “Kerem biraz Avrupai konuştuğu için yanlış anlaşılmış olabilir. Ara sıra görüşüyoruz ama sevgili değiliz. Benim kalbim boş.” Kamil SÜMER

'ÇIĞLIK ÇIĞLIĞAYDIK'

New York’ta düzenlenen 51. Emmy Töreni’nde ‘Telenovela’ ödülünü kazanan Kanal D'deki 'Yargı'nın ekibi dün Türkiye'ye döndü ve İstanbul Havalimanı'nda büyük bir coşkuyla karşılandı. Başroldeki Kaan Urgancıoğlu "Gerçekten beklemiyorduk. Ödül alacağımızı bizden sakladılar" dedi. Senarist Sema Ergenekon da "Yargı hepimizin hayallerini tek tek gerçekleştirdi" diye konuştu.

Dizinin 'Ceylin'i Pınar Deniz şunları söyledi: "Çok heyecanlandım. Harika bir ortam vardı. O atmosferi yaşamak anlatılmaz bir duygu. Keşke ödül aldıktan sonra arka planda yaşananları görebilseydiniz. Çığlık çığlığaydık. Mükemmel vakit geçirdik. Amerika'ya da ilk defa gitmiştim. Yedik, gezdik, başardık geldik." Kamil SÜMER

KLİBE 600 BİN LİRA

Gülben Ergen yeniden yorumladığı ‘Sen Gidince’ şarkısının rengarenk klibi için hiçbir masraftan kaçınmadı. Yönetmen koltuğunda Safa Gülsoy’un oturduğu klip için 45 kişilik bir ekip çalıştı. Kreatif direktörlüğünü Özgür Mete üstlendi. 6 ayrı kıyafet giyen Gülben Ergen’in klip için 600 bin TL harcadığı söyleniyor.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında POSTA internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER