için kaldı

Yalı Çapkını dizisi uyarlama mı? Yalı Çapkın'ı dizisi konusu ne, hikayesi gerçek mi?

Gülseren Budayıcıoğlu imzalı bir yapım daha TV'de boy göstermeye başladı. Kitaplarından uyarlama olarak yapılan dizilerle bir anda şöhreti yakalayan Budayıcıoğlu'nun son dizisi Yalı Çapkını'nın gerçek hayat hikayesi olup olmadığı merak ediliyor. Yalı Çapkını dizisi bir kitaptan uyarlama mı? Dizinin konusu ne?

F5HABER F5HABER
Yalı Çapkını dizisi uyarlama mı? Yalı Çapkın'ı dizisi konusu ne, hikayesi gerçek mi?

Halis Ağa (Çetin Tekindor) ile ailesinin hikayesinin konu edildiği Yalı Çapkını daha başlamadan popüler olan dizilerden. Senaryosunu Gülseren Budayıcıoğlu kaleme alıyor. Budayıcıoğlu'nun Masumlar Apartmanı, Camdaki Kız, Kırmızı Oda gibi projelerinin gerçek hikayelere dayanmasından dolayı izleyiciler Yalı Çapkın'ın bir kitaptan uyarlama olup olmadığını merak ediyor. Ancak dizinin tanıtım serüveninde hikayenin gerçek olup olmadığına dair hiçbir bilgi paylaşılmadı. Yani Yalı Çapkın'ı uyarlama mı tam olarak bilinmiyor.

Yalı Çapkını dizisi uyarlama mı? Yalı Çapkın'ı dizisi konusu ne, hikayesi gerçek mi? - Resim : 1

YALI ÇAPKINI KONUSU: Gaziantepli Korhan Ailesi'nin direği Halis Ağa'nın (Çetin Tekindor) el bebek gül bebek yetiştirilmiş torunu Ferit'in (Mert Ramazan Demir) evlenmesine karar vermesiyle gelişecek olayları konu ediniyor.

SONRAKİ HABER