Sevgiliye İyi geceler mesajı 2022, romantik iyi geceler mesajı, anlamlı, kısa, uzun iyi geceler mesajları ve sözleri

İyi geceler mesajı arıyorsanız doğru yerdesiniz. Herkes hislerini yazıya dökmekte çok iyi olmayabilir. Duygularınızı partnerinize en iyi şekilde ifade edebilecek anlamlı, romantik, kısa, uzun, etkileyici iyi geceler mesajlarını burada bulabilirsiniz...

F5HABER F5HABER
Sevgiliye İyi geceler mesajı 2022, romantik iyi geceler mesajı, anlamlı, kısa, uzun iyi geceler mesajları ve sözleri

Sevgiliye iyi geceler mesajları internette en çok araştırılan konular arasından yer alıyor. En güzel iyi geceler mesajları için güncel ve yeni seçeneklere buradan ulaşabilirsiniz. 

SEVGİLİYE İYİ GECELER MESAJI 2022

Sevgiliye iyi geceler mesajı romantik, etkileyici, kısa, uzun seçenekleri şöyle;

İyi uykular sevgilim, rüyanda buluşmak üzere...
İyi geceler dileme, iyi geceler ol bana yeter sevgilim.
Gün bitiyor, sen başlıyorsun. İyi geceler sevgilim.
En güzel gecelerin en güzel rüyalarını gör sevgilim. Tatlı uykular.
Yıldızlar gözlerine özensin, sen bir tanesin sevgilim. İyi geceler dilerim.

Dünyanın en güzel varlığına en güzel rüyaları diliyorum. Kendisi gibi güzel rüyalar görerek kendi güzelliğinin de ne olduğunu daha iyi anlaması dileğiyle...
Karanlık çökünce aslında mutlu oluyorum. Çünkü sabah yakın anlamına geliyor. Sabah yakınsa seni görmem de yakındır. Hemen sabah olsun da seni göreyim diye hemen yatıyorum. Hadi sen de geç yatağına uyu, uyu ki sabah gözlerini açtığında beni gör karşında. İyi geceler meleğim.

Resminle uyuyorum her gece. Tam karşıma koydum. Ben uyurken hep beni seyrediyorsun, ben de uykuya dalana dek yüzünün her karesini dolanıyorum. Benim zamanım doldu gözlerim kapanıyor, senin sıran başladı sevgilim, doya doya izle beni. İyi geceler.

KIZ - ERKEK  ARKADAŞA İYİ GECELER MESAJI

Bir geceyi değil, bütün geceleri sana armağan ediyorum. İyi geceler sevgilim.
Gecen mutlu, kalbin sevgimle dolsun. Tatlı rüyaların benimle olsun.
Her gece varlığının verdiği huzurla başımı yastığa koyuyorum. Her şeyim sonsuza kadar benimle ol.
Huzurla kapatıyorum gözlerimi her gece, bir nefes gibi içime seni çeke çeke… Öyle güzel bir melodisin ki sevgilim seninle huzur buluyorum. İyi geceler sevgilim...
Geceleri uzaklara çığlık olur sesim, Denizden çıkan yosun kokusundan keskin sana olan özlemim. Bu gece sırf senin için kapanıyor gözlerim. İyi geceler Her şeyim…

Gece olup güzel gözlerin yenik düştüğünde uykusuzluğa, seni gökyüzünden alıp düşlerime emanet ediyorum, gözlerimden uzaksın belki ama daima yüreğimdesin unutma. İyi geceler.
Bu gönül sana tutkun. Sözlerin yine suskun ne olursa olsun artık, sensizlikten korkuyorum. Bir aradayken ayrıyız. Her şeye rağmen dayanmalıyız. Kayıp gitme ellerimden, korkuyorum sensizlikten, gecelerden. İyi geceler aşkım.
Rüyaların en güzelini görürken Allah'ın seni koruması için gönderdiği meleğin kanatları öyle büyük olsun ki en masum anında sana kimseler zarar veremesin. İyi geceler meleğim.
Bugünümde ve yarınımda hep sen ol. Gecenin karanlığında beni aydınlatan biricik sevgilimsin. İyi geceler.
Bir bakışınla güneş doğar her zaman. Lütfen bak şu geceye ve bir an önce gün aydınlansın. Ben de senin yanına gelebileyim.

SONRAKİ HABER