vivo V30e 5G lansman tarihi belli oldu

vivo'nun V30e 5G modelinin lansman tarihi açıklandı.

PARADURUMU PARADURUMU
vivo V30e 5G lansman tarihi belli oldu

Android telefon pazarı her geçen gün daha da çeşitleniyor ve bu çeşitlilik büyük bir pazar oluşturuyor. Son eklenenlerden biri de vivo'nun merakla beklenen telefonu vivo V30e 5G. Geçtiğimiz günlerde özellikleri açıklanan bu telefonun lansman tarihi artık belli oldu. Üretici firma tarafından doğrulanan bilgilere göre vivo V30e 5G, birkaç hafta içinde tanıtılacak. İşte, beklenen lansman tarihi ve özellikleri...

Uzun bir süredir vivo, V serisindeki bir sonraki telefon için hazırlıklarını sürdürüyordu ve sonunda beklenen lansman tarihi açıklandı. Resmi duyurulara göre V30e 5G, Hindistan'da 2 Mayıs'ta piyasaya sürülecek.

İddialara göre, 7.69 mm kalınlığı ve 5,500 mAh bataryası ile vivo V30e 5G, Hindistan pazarında en ince akıllı telefonlardan biri olacak. Ayrıca, Aura ışığı, Akıllı Renk Sıcaklığı Ayarı ve Düğün Tarzı Portre gibi özelliklerle V30e 5G, kullanıcılara üst düzey bir deneyim sunacak gibi görünüyor.

Beklenen özelliklere bir göz atalım. Sızdırılan raporlara göre V30e 5G, 6.78 inçlik Full HD+ ve 120Hz yenileme oranına sahip AMOLED ekranla geliyor. İşlemci olarak Snapdragon 6 Gen 1'i kullanacak olan cihaz, 8GB dahili ve 8GB sanal olmak üzere toplamda 16GB RAM'e sahip olacak. Ayrıca yeni telefon, 128GB ve 256GB depolama seçenekleriyle sunulacak.
 
 
 
 
 
 

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında PARADURUMU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER