Vine geri mi geliyor? Musk düğmeye bastı

Elon Musk, sahibi olduğu sosyal medya platformu X'te (Twitter) yaptığı ankette "Vine geri gelsin mi?" sorusunu takipçilerine yöneltti. İşte detaylar...

PARADURUMU PARADURUMU
Vine geri mi geliyor? Musk düğmeye bastı

Bir zamanların en popüler uygulamalarından biri olan ve geniş bir kullanıcı kitlesine sahip olan Vine, Elon Musk'la tekrar gündeme geliyor. Kısa video paylaşım platformu, birçok influencer ve ünlüye yol açmıştı.

Tamindir'de yer alan habere göre, 2022'de Elon Musk, Twitter mühendislerine Vine'ı yeniden canlandırmalarını söylemişti. O dönemde, şu anda olduğu gibi "Vine geri mi geliyor?" sorusuyla kullanıcılardan görüşlerini almıştı.

Musk, 2 yıl önce yaptığı ankette yüzde 69'un üzerinde "Evet" cevabı almasına rağmen hala Vine'ı geri getirmedi. Ancak dün akşam Musk, aynı soruyu takipçilerine tekrar sordu ve bu da "Vine geri mi gelecek?" tartışmalarını yeniden alevlendirdi.

Ankette şu anda "Evet" oyu önde olmasına rağmen, bu eski uygulamanın tekrar hayatımıza dönüp dönmeyeceği henüz belirsizliğini koruyor.
 
 
 
 
 

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında PARADURUMU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER