Ücretsiz dediler: Bedava olduğunu duyan meydana akın etti!

Kırıkkale’de ücretsiz dağıtılan sebze fideleri izdihama neden oldu. Sebze fidelerinin ücretsiz olarak dağıtıldığını duyan vatandaşlar Cumhuriyet Meydanı’na akın etti. Detaylar işte sizlerle...

PARADURUMU PARADURUMU
Ücretsiz dediler: Bedava olduğunu duyan meydana akın etti!

Kırıkkale Belediyesi yerli üretime katkı sağlamak maksadıyla ata tohumlarından çeşitli sebze fidelerini halka dağıttı. Sebze fideleri vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü. Bedava olduğunu duyan Kırıkkale halkı meydana akın etti.

Sebze fideleri Kırıkkale’de ücretsiz dağıtıldı!

Kırıkkale Belediyesi, yerli üretime destek olmak adına, “ata” tohumlarından yetiştirilen, sebze fidelerini  Cumhuriyet Meydanı’nda ücretsiz olarak dağıttı. Ücretsiz olarak dağıtılan sebze fideleri, sırasında ise büyük izdiham yaşandı.

Belediye Başkanı açıklama yaptı!

Belediye Başkanı Ahmet Önal, basına yapmış olduğu açıklamasında, talebin yoğun olduğunu dile getirerek, vatandaşların istediği kadar sebze fidesi aldığını açıkladı. 

Bedava olan fideleri almak isteyen vatandaşlar ise meydanda uzun kuyruklar oluştursa da, fidelerden almak isteyen vatandaşların yoğun ilgisi izdihama neden oldu.

Önal, basına yapmış olduğu açıklamasında, talebin yoğun olduğunu dikkat çekerek, Kırıkkale Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün ata tohumlarından ürettiği fideleri vatandaşlara dağıtmaya devam edeceklerini açıkladı.

Belediye Başkanı Ahmet Önal, “Kırıkkale Belediyemiz ata tohumlarından üretilen fideleri dağıtmaya devam edecek. Katılım çoktu ve yoğun ilgi vardı. Şuanda talep halen devam ediyor belediyemizin ata tohumlarını dağıtma işlemine devam edecek. Vatandaşlarımızın gösterdiği ilgiye çok teşekkür ediyoruz. Bu aynı zamanda yerli üretimi de artıracak. Ata tohumu daha sağlıklı, bölgemize ve aynı zamanda da coğrafyamıza daha uygun. Hem de atalarımızın dedelerimizin kullandığı tohumlar” diyerek açıklama yaptı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında PARADURUMU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER