Redmi Buds 5 resmen tanıtıldı! Fiyatı, pil ömrü ve diğer özellikleri sizi de satın almaya...

Redmi markası yeni kablosuz kulaklığını tanıttı. Uygun fiyat avantajı ile karşımıza çıkan kulaklığı almak için pek çok nedeniniz var. Redmi Buds 5 fiyatı, pil ömrü ve diğer tüm özellikleri ile haberimizde…

PARADURUMU PARADURUMU
Redmi Buds 5 resmen tanıtıldı! Fiyatı, pil ömrü ve diğer özellikleri sizi de satın almaya...

Teknolojinin ilerlemesi elbette günlük hayatımıza doğrudan bir etki bırakıyor. Bunlardan bir tanesi de kablosuz kulaklık konusunda yaşanıyor. Redmi Buds 5 kablosuz kulaklığı ile sizler de teknolojiyi daha yakından tanıyacaksınız. İşte kulaklığın birbirinden cazip gelen özellikleri…

·        Aktif gürültü engelleme (anc) (3 farklı seviye)

·        12.4 titanyum sürücüler

·        40 saat pil ömrü

·        Çift mikrofon özelliği

·        Bluetooth 5.3

·        3 farklı dış ses geçirgenlik seviyesi

Şarj kutusunun desteği ile 40 saate kadar pil ömrü bulunan kulaklık tek başına ise sadece 10 saat şarj olmadan durabilmekte. Üstelik 5 dakikalık hızlı şarj etme özelliği ile 2 saat müzik dinlemekte mümkün.

Redmi Buds 5 resmen tanıtıldı! Fiyatı, pil ömrü ve diğer özellikleri sizi de satın almaya... - Resim : 1

Redmi Buds 5 fiyatı ne kadar?

Redmi buds 5 marka yurtdışında 27 dolar üzerinden satışa çıkıyor. Aynı zamanda AAPE versiyonu ise 41 dolar olarak satılacak. Beyaz, siyah, mor renk seçenekleri ile karşımıza çıkan kulaklığın sınırlı sayıda üretilen bir de kamuflaj rengi versiyonu olacak. Ülkemizdeki fiyatı henüz netleşmese dahi 1.000 TL’nin üzerinde bir fiyat etiketi ile çıkması bekleniyor.

Son dönemde kablosuz kulaklıklara olan ilginin farkında olan üreticilerde özellikle ellerindeki teknolojiyi kulaklıkları daha fazla geliştirmek adına kullanıyorlar. Kulaklıkların geliştirilmesi ile birlikte kısa sürede daha fazla kişi tarafından kullanılması da gündeme gelecek.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında PARADURUMU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER