Prowin, yüksek standartlı ürünleriyle dev projelerin tercih edilen markası oldu

Türkiye’de profili, camı ve pencereyi üretip parça ve servis garantisi veren tek şirket olan Proplastpvc AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Onursal Kocatepe, inşaatların en temel unsurlarının kapı ve pencereler olduğunu belirterek, yüksek standartlı ürünler hakkında açıklamalarda bulundu.

PARADURUMU PARADURUMU
Prowin, yüksek standartlı ürünleriyle dev projelerin tercih edilen markası oldu

Türkiye’de profili, camı ve pencereyi üretip parça ve servis garantisi veren tek şirket olan Proplastpvc AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Onursal Kocatepe, “İnşaatların en temel unsurları kapı ve pencerelerdir. İnsanların en büyük tercihleri; güven içinde, gürültüden, soğuktan ve sıcaktan etkilenmeden evlerinde oturmaktır. Yüksek standartlı ürünlerimizle bunu sağladığımız için büyük tercih ediliyoruz” dedi.

Prowin, yüksek standartlı ürünleriyle dev projelerin tercih edilen markası oldu - Resim : 1

Servis ve parça garantili

Prowin’in tam entegre üretim hattına sahip olduğunu belirten Kocatepe şunları söyledi:

“Prowin, nihai ürünleri için gereken profili ve camı Türkiye’de kendi bünyesinde üreten tek marka. Türkiye’de gerçek anlamda tek pencere markası olan Prowin, bir ilke imza atarak hem profil ve cam gibi girdi ürünlerine hem de nihai ürünlerine garanti veriyor.”

Almanya’ya 20 yıldır ihracat yaptıklarını, inşaat sektöründeki canlanmayla iç piyasaya yöneldiklerini ve büyük projelerde yer aldıklarını anlatan Kocatepe şöyle devam etti:

“Avrupa kriterlerine uygun üretim yapıyoruz. Ürünlerimizde doğa ve çevre dostu hammaddeler kullanıyoruz. Almanya’ya sattığımız yüksek kalite ve standarttaki ürünleri iç piyasaya da sunuyoruz. Tüketici, Prowin markasını güvenle alıp kullanabilir. Ayrıca parça ve servis garantisi de sağlıyor. Garanti belgeli kapı ve pencere üreten tek şirketiz.”

‘Pencere yalıtım aracıdır’

Kocatepe, “Türkiye’de yaygın olarak pencere, firmadan profili alan bayinin atölyesinde üretiliyor. Bayi bunu bir standart ve denetim olmadan yapıp satıyor. Bayi, firma ile anlaşamayınca başka bir marka ile yoluna devam ediyor. Böyle olunca da servis ve yedek parça sıkıntısı yaşanıyor, tüketici kapı ve penceresinin contasını veya kilidini bile bulamıyor” dedi.

Onursal Kocatepe, tüketicinin dikkat etmesi gereken hususları şöyle sıraladı: “Pencere aynı zamanda bir yalıtım aracıdır. Avrupa’da yapı marketlerde ürünümüzü hazır pencere olarak satıyoruz. Pencere ses ve ısı yalıtımın yanında hava şartlarına karşı da dayanıklı olmalı, can ve mal güvenliğini sağlamalıdır. İleride sıkıntı yaşamamak için garantili, parça ve servis güvenceli ürünler tercih edilmelidir.”

‘Deprem bölgesinde montaja başladık’

İç piyasada büyük projelerin aranan markası olduklarını belirten Kocatepe, İstanbul ve Marmara Bölgesi’nde prestijli konut projeleriyle anlaşmalar yaptıklarını söyledi. Deprem bölgesinde Adıyaman’da 4 bin konutun PVC doğrama imalatı ve montajına başladıklarını da aktaran Kocatepe şöyle devam etti: “Deprem konutlarında da ürünlerimizin kullanılması kararlaştırıldıktan sonra üretim tesislerimizde 3 vardiya doğrama imalatı yapıyoruz. Bu anlaşmalar ile 1 Nisan 2024’e kadar tam kapasite ile üretim yapmaya devam edeceğiz. Hatay, Malatya ve Gaziantep’te planlanan konut projelerine Prowin markalı PVC doğrama kullanılmasına yönelik görüşmelerimiz sürüyor.”

‘Kadın çalışan sayımızı artıracağız’

Prowin PVC doğrama, Proplast PVC profil, Propanel kapı panel ve Prowincam ısı yalıtımlı cam üretiminde mavi ve beyaz yakalı kadın çalışanların olduğunu söyleyen Onursal Kocatepe şöyle konuştu: “Yaptıkları işlerde çok özenli çalıştıklarından kadın çalışan sayısını artırmayı planlıyoruz. 2023 yılının sonunda kadınların sayısının toplam çalışanlarımız içerisinde yüzde 30 olmasını hedefliyoruz.”

Prowin’in yer aldığı projeler:

  • Ağaoğlu- Çekmeköy Park Projesi 738 Konut
  • Ege Yapı- Modern Yaka Projesi 462 Konut
  • Ege Yapı- Çınarköy Evleri Emlak Konut Projesi 189 Konut
  • Cevahir Yapı- Çınarköy Evleri Emlak Konut Projesi 486 Konut
  • Cevahir Yapı- Adıyaman Deprem Konutları  2100 Konut
  • Untd İnşaat- Adıyaman Deprem Konutları 2089 Konut
  • Baykar Teknoloji- Baykar2 Personel Lojmanları 108 Konut
  • Baykar Teknoloji- Adıyaman Deprem Konutları 349 Konut
  • Baykar Teknoloji- Kahramanmaraş Deprem Konutları 305 Konut
  • Baykar Teknoloji- Hatay Deprem Konutları   350 Konut
  • Tamcam- Cevizli Maltepe Konut Projesi 302 Konut          
  • Seba İnşaat- Central Konut Villa Projesi 61 Konut-Villa
  • Limak İnşaat- Tepeören Flora Villa Projesi 70 Villa
Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında PARADURUMU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER