İsrail-İran geriliminin etkileri: Bitcoin 60 bin doların altını gördü

Kripto para birimi Bitcoin, İsrail ordusunun İran'a saldırı düzenlediği haberlerinin ardından 60 bin doların altını gördü.

PARADURUMU PARADURUMU
İsrail-İran geriliminin etkileri: Bitcoin 60 bin doların altını gördü

Orta Doğu'da gerginliklerin tırmanması, kripto para piyasalarını olumsuz etkilemeye devam ediyor.

Coinmarketcap analiz şirketinin verilerine göre, en büyük kripto para birimi Bitcoin'in değeri Asya seansında ABD dolarının yükselmesiyle birlikte %5,6'dan fazla düşerek 59.961 dolara geriledi. Bugün itibarıyla ise saat 08:30'da Bitcoin'in değeri 62.059 dolara yükseldi ancak haftalık değer kaybı %13'e yaklaştı. Bitcoin, 14 Mart'ta tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 73.750 dolara ulaşmıştı ancak yaklaşık 40 gündür devam eden düşüş %15'i aşmış durumda. Piyasa değeri bakımından ikinci sırada yer alan Ethereum'un fiyatı da 3.000 doların altına geriledi ve şu anda 08:30'da 2.997 dolar seviyesinde işlem görüyor.
 
 
 
 
 
 

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında PARADURUMU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER