EURO 2024 TV satışlarını da hareketlendirdi

Türkiye'nin 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) biletini almasının ardından büyük ekranlı televizyon satışları, özellikle çevrim içi kanalda önemli ölçüde arttı.

PARADURUMU PARADURUMU
EURO 2024 TV satışlarını da hareketlendirdi

A Milli Futbol Takımı'nın EURO 2024'e katılma hakkı elde etmesiyle Türk futbol dünyasının yanı sıra farklı sektörler de hareketlendi.

Elektronik Ticaret İşletmecileri Derneği Başkanı Hakan Çevikoğlu, organizasyonun yaklaşmasıyla çevrim içi kanalda önemli ölçüde artan büyük ekranlı televizyon satışlarının daha da yükseleceğini belirtti. Çevikoğlu'na göre, birçok TV üreticisi kupa için özel kampanyalar başlattı ve futbolseverler, turnuvadaki maçları yeni ve büyük ekranlı TV'lerden izlemeyi tercih ediyor. Özellikle 65-75-85 inç televizyonların satışında ciddi artış yaşanırken, OLED ve QLED TV'lere de yoğun bir ilgi mevcut. E-ticaretten büyük ekran televizyon alanların oranı geçen yıla göre yüzde 30 arttı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında PARADURUMU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER