Doğalgazda zam var mı? BOTAŞ açıkladı!

Fiyat tarifeleri aylık olarak hesaplanan Doğalgaz Mayıs ayı fiyat tarifeleri BOTAŞ tarafından yayınlandı. BOTAŞ, mayıs ayı itibarıyla doğalgazın satış tarifesinde değişiklik yapmadı. Doğalgaz tarifeleri işte sizlerle...

PARADURUMU PARADURUMU
Doğalgazda zam var mı? BOTAŞ açıkladı!

Doğalgaz tarife fiyatları sabit kaldı!

BOTAŞ (Boru Hatları ile Petrol Taşıma Anonim Şirketi), mayıs itibarıyla mesken ve sanayi abonelerinin kullandığı gazın ve elektrik üretim amaçlı gazın satış tarifesini yayınladı. Fiyat tarifeleri aylık olarak hesaplanan Doğalgaz Mayıs ayı fiyat tarifeleri BOTAŞ tarafından yayınlanarak, kamuoyuna duyurdu.

BOTAŞ’ın internet sitesinde yer alan tarife tablosuna göre, doğalgazda mayıs ayı itibariyle geçerli olacak mesken ve sanayi abonelerinin tarifesi ile elektrik üretim amaçlı tarife sabit kaldığı dikkatleri çekti.

BOTAŞ mayıs ayı tarifesini yayınladı!

BOTAŞ’ın internet sitesinde yer alan tarife tablosuna göre, BOTAŞ’ın konut tüketicileri için dağıtım şirketlerine mayısta uygulayacağı satış fiyatı 1000 metreküp doğal gaz için 4 bin 80 lira oldu.

Sanayi abonelerinin tarifesi ise, kademe 1 için 1000 metreküp doğalgazda 8 bin 549 lira olarak belirlenirken, kademe 2 için ise 11 bin 374 lira olarak açıklandı.

Elektrik üretim amaçlı tarifede ise 1000 metreküp doğalgazın fiyatı 12 bin lira oldu.

Bu durumda da, kuruluş tarafından 01 Mayıs 2024 tarihinden itibaren geçerli olan Doğal Gaz Toptan Satış Fiyatlarında herhangi bir değişiklik yapılmadığı gözlemlendi

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında PARADURUMU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER