BYD, spor otomobilini tanıttı! İşte özellikleri...

BYD; Bao 3, Bao 8 ve Super 9 modellerini tanıttı.

PARADURUMU PARADURUMU
BYD, spor otomobilini tanıttı! İşte özellikleri...

BYD, Çin'de düzenlediği bir konferansta ileriye dönük planlarını paylaştı. Şirketin lüks elektrikli otomobiller üreten alt markası Fang Cheng Bao, iki yeni model ve bir konsept aracını tanıttı. BYD Bao 3, Bao 8 ve Super 9 modelleri önemli bir adım olarak öne çıktı.

Fang Cheng Bao'nun elektrikli SUV alt markası, Leopard 5'e ek olarak Bao 3 ve Bao 8 adlı iki yeni SUV modeliyle genişliyor. Henüz tam detaylar açıklanmamış olsa da, bu modellerin önümüzdeki dönemde Çin'deki fuarlarda sergileneceği belirtildi. Ayrıca, Super 9 isimli elektrikli spor otomobil konsepti büyük ilgi çekti.

Super 9'un tasarımı, endüstriyel deneyimi olan Wolfgang Eggert tarafından yapıldı. Aracın düşük profili, makas tarzı kapıları ve karbon fiber koltukları dikkat çekiyor. Profesyonel yarışlardan ilham alınan kontrol düğmeleri ve fütüristik direksiyon, otomobil tutkunlarını heyecanlandıracak özellikler arasında yer alıyor.

BYD, spor otomobilini tanıttı! İşte özellikleri... - Resim : 1

Fuarda tanıtılacak

Super 9, yüksek performanslı bir elektrikli araç olarak tasarlandı ve seri üretim versiyonu olan Bao 9'un Pekin Otomobil Fuarı'nda tanıtılacağı duyuruldu. Bu hamle, BYD'nin lüks ve yüksek performanslı elektrikli araç portföyünü genişletme stratejisinin bir parçası olarak değerlendiriliyor.

Bao 3 ve Bao 8 modellerine ilişkin detaylar henüz tam olarak paylaşılmamış olsa da, Çin'deki fuarlar aracılığıyla tanıtılması bekleniyor. Fang Cheng Bao bölümü tarafından geliştirilmiş olsalar da, bu modellerin küresel pazara BYD markası altında sunulabileceği düşünülüyor.

BYD, Türkiye'deki varlığını ATTO 3 SUV modeliyle sürdürüyor. 150 kW (204 PS) motor gücü ve 310 Nm torkuyla etkileyici bir performans sunan bu araç, 0'dan 100 km/s hıza sadece 7.3 saniyede ulaşabiliyor ve WLTP ölçümlerine göre 420 km menzil sağlıyor.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında PARADURUMU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER