Borsaya iki şirket daha katılıyor

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), iki şirketin daha halka arzını onayladı.

PARADURUMU PARADURUMU
Borsaya iki şirket daha katılıyor

Sermaye Piyasası Kurulu, 2024 yılının 21. bültenini yayımladı. Buna göre bültende Kurul, Koton Mağazacılık Tekstil Sanayi ve Ticaret AŞ ile Lila Kağıt Sanayi ve Ticaret AŞ'nin halka arzının onaylandığını duyurdu.

SPK bültenine göre Koton Mağazacılık Tekstil Sanayi ve Ticaret AŞ pay başına 30,50 liradan, Lila Kağıt Sanayi ve Ticaret AŞ 37,39 liradan halka arz edilecek.

Koton halka arzında, mevcut ortaklardan Nemo Apparel B.V.nin sahip olduğu 94.350.000 TL nominal değerli paylar, Yılmaz YILMAZ’ın sahip olduğu 4.050.000 TL nominal değerli paylar ile Şükriye Gülden YILMAZ’ın sahip olduğu 4.050.000 TL nominal değerli paylar olmak üzere toplam 102.450.000 TL nominal değerli B grubu paylar halka arza konu edilecek. 1 TL nominal değerli paylar 30,50 TL sabit fiyat üzerinden satışa sunulacak.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında PARADURUMU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER