Asgari ücrete ara zam yapılacak mı? Bakan Işıkhan açıkladı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, asgari ücretliler ile emeklilere ara zam yapılmasıyla ilgili soruya yanıt verdi.

PARADURUMU PARADURUMU
Asgari ücrete ara zam yapılacak mı? Bakan Işıkhan açıkladı

Asgari ücret ve emeklilere ara zam yapılacağına ilişkin iddialar gündeme gelirken, Bakan Işıkhan tartışmalarla ilgili açıklamalarda bulundu. 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Kabine toplantısının ardından asgari ücret ve emeklilere ara zammın gündemde olmadığını söyledi. 

 Bakan Işıkhan, gazetecilerin kendisine yönelttiği konuyla ilgili soru üzerine, "En düşük emekli aylığı 10 bin lira. Zaten temmuz ayında enflasyondan ya da sözleşmeden kaynaklanan farklar emekli aylıklarına yansıtılacak. Bunun dışında asgari ücrete ara zam düşünmüyoruz." cevabını verdi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında PARADURUMU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER