Özel Harekat'tan 35 derece sıcakta zorlu eğitim

Antalya'da Özel Harekat polisleri, 35 derece sıcaklıkta eğitim yaptı. 3 aşamalı eğitimde önce bir eve baskın yapan polisler, ikinci aşamada düşman unsurlarını etkisiz hale getirdi. Son aşamada ise 8 kişilik bir Özel Harekat timine düzenlenen saldırı, 2 Özel Harekat polisi tarafından dakikada 1200 mermi atan yerli ve milli ''FN'' (Çılgın kız) adlı uzun namlulu tüfekle geri püskürtüldü.

Özel Harekat'tan 35 derece sıcakta zorlu eğitim - Sayfa 1

Antalya İl Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şube Müdürlüğü'nde görevli polisler, Döşemealtı ilçesindeki atış poligonunda eğitim yaptı.

118
Özel Harekat'tan 35 derece sıcakta zorlu eğitim - Sayfa 2

35 DERECE SICAKTA ZORLU EĞİTİM
35 derece sıcakta gerçekleşen eğitimde, ''meskun mahal'', ''tekli nizami atış'', ''keskin nişancı'' ve ''karşı ateş baskılama'' olarak hazırlanan senaryo uygulandı.

218
Özel Harekat'tan 35 derece sıcakta zorlu eğitim - Sayfa 3

YERLİ VE MİLLİ SİLAHLAR KULLANILDI
Yerli ve milli silahların kullanıldığı eğitimde, ilk olarak ''Ejder'' adlı zıhlı araç ile 8 Özel Harekat polisi, meskun mahal operasyonu gerçekleştirdi.

318
Özel Harekat'tan 35 derece sıcakta zorlu eğitim - Sayfa 4

HEDEF 12'DEN VURULDU
Sokak ve ikametlerin kurgulandığı parkura giren Özel Harekat polisleri, sis bombaları atıp, hedefin görüş alanını daralttı ardından da sokak geçişi yaparak, hedefi 12'den vurdu.

418