Özcan Deniz'in yeni dizisi belli oldu

Son olarak İstanbull Gelin dizisinde başrol oynayan Özcan Deniz, kendi projesi için kolları sıvadı ve yeni dizisi 'Kral' için yeni bir kanal ile anlaştı.

Özcan Deniz'in yeni dizisi belli oldu - Sayfa 1

Özcan Deniz İstanbullu Gelin dizisinden sonra yeni dizisi içinde hızlı bir şekilde çalışmalara başladı. Kendi projesi "Kral" dizisi için çalışmalara başlayan Özcan Deniz ATV ile anlaştı. Deniz, 'Kral' dizisinin başrölü için Burak Deniz ile prensip anlaşmasına vardı. Peki Özcan Deniz'in yeni dizisinin konusu nedir? Kadrosunda kimler var? Detaylar haberimizde...
 

Özcan Deniz'in yeni dizisi belli oldu - Sayfa 2

Son günlerde İstanbul Gelin dizisindeki partneri Aslı Enver'e platonik olarak aşık olduğu konuşulan Özcan Deniz yeni dizisi için çalışmalara başladı.
 

Özcan Deniz'in yeni dizisi belli oldu - Sayfa 3

tv100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Üç yıl boyunca “İstanbullu Gelin” dizisinde başrol oynayan Özcan Deniz, bu sezon kendi projesini yapmaya hazırlanıyor.
 

Özcan Deniz'in yeni dizisi belli oldu - Sayfa 4

Şimdiye kadar “Ya Sonra”, “Evim Sensin”, “Su ve Ateş”, “Sevimli Tehlikeli” ve “Öteki Taraf” gibi büyük ilgi gören filmlere imza atan Deniz, bu kez dayısının hikâyesini ekrana taşımaya hazırlanıyor.