Önce eşi ve oğlunu öldürdü sonra da intihar etti

İstanbul'da bir adam, önce borçları nedeniyle tartıştığı eşini ardından da oğlunu öldürdü. Polis bir not atan adam, eve operasyon düzenlendiği sırada kafasına ateş ederek intihar girişiminde bulundu. Hastanede hayatını kaybeden adamın intihar notunda "Sevgili eşim ve oğlum, kendilerini 5 para karşılığında kendi şeref ve haysiyetlerini satanlar içinde sizi bırakmak asla istemedim. Mecbur kaldığım için eşim ve oğlumu katlettim" ifadeleri yer aldı.

Önce eşi ve oğlunu öldürdü sonra da intihar etti - Sayfa 1

Olay sabah saatlerine İstanbul Esenler'de meydana geldi. Bir adam, önce borçları nedeniyle tartıştığı eşini ardından da oğlunu öldürdü. Daha sonra kafasına silahla ateş eden adam hastanede hayatını kaybetti. Adamın intihar etmeden önce polise attığı mektupta "Sevgili eşim ve oğlum, kendilerini 5 para karşılığında kendi şeref ve haysiyetlerini satanlar içinde sizi bırakmak asla istemedim. Mecbur kaldığım için eşim ve oğlumu katlettim" ifadeleri yer aldı. Gülay Taşçı ve Efe Taşçı'nın cansız bedenleri ise Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

 

110
Önce eşi ve oğlunu öldürdü sonra da intihar etti - Sayfa 2

ÖNCE EŞİNİ SONRA DA OĞLUNU ÖLDÜRDÜ
Saat 07.00 sıralarında Esenler Mimar Sinan Mahallesi'nde meydana gelen olayda iddialara göre, İnan Taşçı (51), borçları sebebiyle kendisinden boşanmak isteyen eşi Gülay Taşçı ile tartışmaya başladı.

210
Önce eşi ve oğlunu öldürdü sonra da intihar etti - Sayfa 3

Tartışmanın ardından İnan Taşçı, önce eşi Gülay Taşçı (39)'yı daha sonra da oğlu Efe Taşçı(19)'yı silahla vurarak öldürdü.

310
Önce eşi ve oğlunu öldürdü sonra da intihar etti - Sayfa 4

İnan Taşçı, yakınlarını arayarak eşinin ve oğlunu öldürdüğünü söyledi. İhbar üzerine olay yerine giden polis ekipleri, İnan Taşçı'nın pencereden rastgele ateş ettiğini gördü.

410