Olympiakos maçında Batshuayi üzülecek! İsmail Kartal, Cengiz Ünder'i de pas geçti...

Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. UEFA Konferans Ligi çeyrek final rövanş maçında Perşembe günü Olympiakos ile kozlarını paylaşacak. Heyecan dolu maç öncesi sarı-lacivertli ekibin teknik patronu İsmail Kartal, öğrencilerine seslendi. Öte yandan tecrübeli çalıştırıcı oynanacak maçın planını belirledi. İşte Fenerbahçe haberinin detayları...

Olympiakos maçında Batshuayi üzülecek! İsmail Kartal, Cengiz Ünder'i de pas geçti... - Sayfa 1

Sarı-Lacivertliler, ligde şampiyonluk yarışını sürdürürken, ülkemizi Avrupa’da da temsil eden tek takım konumunda. Konferans Ligi’nde yarı finalin kapısında bulunan Fenerbahçe’de Olympikaos rövanşının heyecanı tüm camiayı sardı.
 

114
Olympiakos maçında Batshuayi üzülecek! İsmail Kartal, Cengiz Ünder'i de pas geçti... - Sayfa 2

İsmail Kartal ise bir yandan Yunan devini yıkacak taktik planlamayı yaparken, bir yandan da oyuncularını mental anlamda bu kritik müsabakaya hazırlamaya çalışıyor. Tecrübeli teknik adam, dün öğrencileriyle bir toplantı gerçekleştirdi. Fenerbahçe’de peş peşe yaşanan sakatlıklar, birçok maçta İsmail Kartal’ın elini kolunu bağladı. Tecrübeli teknik adam ideal kadrosundan uzun süre yararlanamazken, birçok karşılaşmada yedek kulübesinde altyapı oyuncusu, A takım futbolcularından fazlaydı.
 
 

214
Olympiakos maçında Batshuayi üzülecek! İsmail Kartal, Cengiz Ünder'i de pas geçti... - Sayfa 3

Ancak son günlerde peş peşe güzel haberler geldi. Son olarak Alexander Djiku, Cengiz Ünder ve Joshua King takımla çalışmalara başladı, oynayacak durumda geldi.
 

314
Olympiakos maçında Batshuayi üzülecek! İsmail Kartal, Cengiz Ünder'i de pas geçti... - Sayfa 4

Sarı-Lacivertliler, yarın Konferans Ligi’nde yarı final bileti için 3-2’nin rövanşında Olympaikos’u ağırlayacak. Djiku’nun dönmesiyle birlikte İsmail Kartal, bu kritik mücadelede uzun bir aradan sonra ideal 11’ini sahaya sürme fırsatı bulacak.
 

414