Olaylı maç sonrası Arda Turan'dan ilk açıklama! 'Seçil Erzan' tezahüratları gündem olmuştu

Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan'dan olaylı Bodrumspor FK maçının ardından açıklama geldi. "Ortaya hiç istemediğimiz bir tablo çıktı" diyen Turan "Bilinmesini isterim ki biz hiç bir olayı başlatmadık, kimseyi tahrik etmedik." ifadelerini kullandı.

Olaylı maç sonrası Arda Turan'dan ilk açıklama! 'Seçil Erzan' tezahüratları gündem olmuştu - Sayfa 1

Trendyol 1. Lig'in 25. haftasında oynanan Bodrum FK-Eyüpspor maçında yaşanan olayların ardından Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan bir açıklama yayınladı. 

111
Olaylı maç sonrası Arda Turan'dan ilk açıklama! 'Seçil Erzan' tezahüratları gündem olmuştu - Sayfa 2

"Bilinmesini isterim ki biz hiç bir olayı başlatmadık, kimseyi tahrik etmedik. İçinde bulunduğumuz her hatanın, yanlışın sorumluluğunu almaya hazırız" diyen Turan, Eyüpspor ve Bodrumsporlu futbolculara teşekkür etti.

211
Olaylı maç sonrası Arda Turan'dan ilk açıklama! 'Seçil Erzan' tezahüratları gündem olmuştu - Sayfa 3

Turan yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Öncelikle yaşananlardan duyduğum üzüntüyü belirtmek isterim. Bilinmesini isterim ki ne ben ve oyuncularım; ne de sevgili abim İsmet Taşdemir ve Bodrumsporlu oyuncu kardeşlerim bu olayları başlatan unsurlar olmadı. Sportif rekabetin ve tansiyonun yüksek olacağının bilindiği bir karşılaşmada oyunu yöneten unsurların gerekli dikkati, oyun dışı etkenlerin de hassasiyeti göstermekte maalesef eksik kalması ortaya hiç istemediğimiz bir tablo çıkardı. Eyüpspor'da göreve başladığımdan bu yana Bodrumspor'la yaşadığımız oyunu geliştirici, seyir zevkini yükseltici rekabetin bu hafta sonu gölgelenmiş olmasından büyük üzüntü duyduğumu tekrar belirtmek isterim.

311
Olaylı maç sonrası Arda Turan'dan ilk açıklama! 'Seçil Erzan' tezahüratları gündem olmuştu - Sayfa 4

Biz Eyüpspor olarak başkanımız Murat Özkaya ve Fatih Kulaksız liderliğinde bir hayali gerçekleştirmek için yola çıktık. Bugün geldiğimiz noktada Eyüpspor; koşu mesafesiyle, topla oynama yüzdesiyle, attığı gollerle, aldığı puanlarla sadece Türkiye'de değil, Avrupa'da da futbol istatistiklerinin en üst sıralarında yer alıyor. Eyüpspor'un başarıları, uluslarası spor medyasının da ilgisini çekiyor, hakkımızda haberler yapılıyor. Bu, güzel ülkemizin tanıtımı açısından da çok kıymetli bir potansiyel. Biz, oyunun içinde kalarak, oyunu geliştirerek, güzellikleri sahaya yansıtarak, saha dışını konuşmayarak, sağduyulu bir şekilde yolumuza devam edeceğiz. Ama bu; şiddete, haksızlığa maruz kaldığımızda da kendimizi ve oyuncularımızı korumayacağımız, hak- kımızı savunmayacağımız anlamına gelmez.

411