Olay! Seçil Erzan'ın telefonu açıldı - Arda Turan neler yazmış neler

Ünlü futbolcuları dolandırdığı gerekçesiyle tutuklanan DenizBank'ın şube müdürü Seçil Erzan'ın kırık cep telefonuna ait bilirkişi raporunda, Arda Turan'la arasında geçen bin 179 mesaj ortaya çıktı. Seçil Erzan'ın ödeme yapması konusunda kendisini oyaladığını iddia eden Arda Turan'ın, "Sana imzasız kayıtsız 15 milyon dolar nakit akışı sağladım. Bakmadan, karşılığına bak" şeklinde mesaj atması dikkat çekti.

Olay! Seçil Erzan'ın telefonu açıldı - Arda Turan neler yazmış neler - Sayfa 1

Spor dünyasının ünlü isimleri Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera ve Selçuk İnan'ın da bulunduğu 21 mağdurun dolandırdığı iddiasıyla tutuklu yargılanan DenizBank'ın Leventteki şube müdürü Seçil Erzan'ın beyaz kırık telefonu ve bir sim kartının incelenmesi sonucunda yapılan çözümlemelere ilişkin rapor tamamlandı. Bilirkişi raporu davanın görüldüğü İstanbul 41. Ağır Ceza Mahkemesi'ne ulaştı.

118
Olay! Seçil Erzan'ın telefonu açıldı - Arda Turan neler yazmış neler - Sayfa 2

553 sayfalık raporda, arka kasasının kırılmış ve parçalanmış olan telefonda Seçil Erzan'ın öncelikle sanıklarla ve müştekilerle mesajlaşmaları, sonrasında Seçil Erzan'ın avukatının belirttiği isimlerle mesajlaşmaları ve daha sonrada telefon içerisinde yer alan mesajların dökümü yapıldı.

218
Olay! Seçil Erzan'ın telefonu açıldı - Arda Turan neler yazmış neler - Sayfa 3

Bilirkişi raporunda, Erzan ile Selçuk İnan arasında çok az sayıda mesajlaştığı görülürken Emre Belözoğlu ile ise herhangi bir mesajlaşmada bulunmadığı belirlendi.

318
Olay! Seçil Erzan'ın telefonu açıldı - Arda Turan neler yazmış neler - Sayfa 4

Bilirkişi raporunda Seçil Erzan'ın Fatih Terim'in kızı Buse Terim Bahçekapılı ile ise mesajlaşmalarının olduğu ancak dava konusuyla alakalı olmadığı ifade edildi. Rapora Arda Turan ve Terim'in eşi Fulya Terim ile Seçil Erzan arasında geçen konuşmalar yer aldı.

418